עבור לתוכן

לאחר חיבור נגן MP3 ל-USB כל ה- USB הפסיקו לעבוד

Featured Replies

פורסם

חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר).

ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש)

מצורפת תמונה -

תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר).

ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש)

מצורפת תמונה -

תודה!

האם אתה מתכוון שלאחר התקנת דרייברים עדיין לא ניתן לקרוא מהנגן ?

פורסם
  • מחבר

אחרי שהתקנתי את הדרייברים מחדש עדיין שום תקן USB לא עובד. (הוא בכלל לא מזהה ולא משמיע שום רעש כשמחברים מכשירי USB).

אפילו עעבר ב- USB, מדפסת,ג'ויסטיק ונגנים אחרים לא עובדים בכלל.

פורסם

אחרי שהתקנתי את הדרייברים מחדש עדיין שום תקן USB לא עובד. (הוא בכלל לא מזהה ולא משמיע שום רעש כשמחברים מכשירי USB).

אפילו עעבר ב- USB, מדפסת,ג'ויסטיק ונגנים אחרים לא עובדים בכלל.

הייתי מנסה לנתק את כל התקני ה USB [עכבר מדפסת וכו'] ולעשות uninstall ב safe mode לכל רכיבי הUSB ממנהל ההתקנים.

אח"כ עולה רגיל ללא התקני ה USB [עכבר מדפסת וכו'] מחוברים, ונותן ל XP לזהות את רכיבי הUSB במנהל ההתקנים [scan for hardware changes].

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה.

הוא חפא מפסיק לשגע אותי בקשר ל- Unknown Device הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים