עבור לתוכן

בעיה ביציאת אודיו קידמית במארז

Featured Replies

פורסם

אני משחק סתם במחשב ופיתאום ניכנס למשחק ושומע מן רעש כמו של מאוורר כזה או של טלוויזיה דלוקה יש מן זימזום כזה.

עכשיו ביציאה המקורית מאחורי המארז שומעים חלק ונקי, מה הסיבה לרעש הזה? מאווררים? כלומר עם יש שדה חשמלי או משהו? אני כבר לא יודע מה הבעיה יכולה להיות.

עריכה:

אפילו ליפני שעולה הווינדוס שמעתי דרך האוזניות כאילו את הרעש של הדיסק קשיח כזה הוא טען ושמעתי מן זימזום כמוהו.

וגם מה שהזויי פה שגם אני משתיק את הקול אני שומע את זה, איך אפשר ליפתור את הבעיה הזו?

עוד עידכון קטן, שהפעלתי את הסינכרון אנכי בדרייבר אז שמעו חלק ושביטלתי את הסינכרון אנכי שומעים רעש כמו שהכרטיס מסך מציג 1000 FPS אז הוא עושה רעש בטעינות וזה, כמו רעש של מאמץ.

פורסם

באיזה מהמחשבים שלך / לאיזה כרטיס קול מחוברות היציאות הקדמיות ?

פורסם
  • מחבר

לכרטיס קול של קרייטיב, שאני משחק משחק שמעל ל-1000 FPS אז יש רעש של זימזום ביציאה הקידמית ובאחורית שומעים בסדר.

הרעש קורה בזמן של הסירטוני מעבר במשחקים וכוליי.

בשירים וסרטים אין לי את הבעיה הזו.

עכשיו מה הגורם לבעיה הזו?

פורסם

לכרטיס קול של קרייטיב, שאני משחק משחק שמעל ל-1000 FPS אז יש רעש של זימזום ביציאה הקידמית ובאחורית שומעים בסדר.

הרעש קורה בזמן של הסירטוני מעבר במשחקים וכוליי.

בשירים וסרטים אין לי את הבעיה הזו.

עכשיו מה הגורם לבעיה הזו?

אתה בטוח שהיציאה הקדמית מחוברת לקרייטיב ולא ללוח האם ?

האם אתה שומע עם אוזניות בקדמית ורמקולים באחורית ?

אם כן, אז תנסה להצליב ולראות אם הרעש נשאר בקדמית או נודד עם האוזניות לאחורית ....

האם תוכנת כרטיס הקול מאפשרת הפעלת\כיבוי פאנל האודיו הקידמי בתוכנת הדרייברים ?

כמו בכרטיסי קול בלוחות של Giga Byte

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.0

פורסם
  • מחבר

אחי אני רק עם אוזניות.. היציאה האחורית בסדר גמור הקידמית לא טובה, רק שיש מעל ל-1000 FPS במשחקים וכוליי כמו שציינתי כבר.

שומעים משתי היציאות בסדר רק שהקידמית עם רעש נילווה לצלילים במשחק ואפילו שעשיתי השתקה לסאונד עדיין שומעים את הרעש במשחקים.

אפילו בלוח בקרה שבחרתי התקן של סאונד נגיד של קרייטיב שומעים את זה.

גם שאני קובע את ההתקן עבוד הכרטיס קול של הלוח אם עדיין שומעים את הרעש הזה.

עכשיו הכרטיס קול מחובר עם מפצל שקיבלתי עם החיבור פאנל קידמי ללוח אם ולכרטיס קול של קרייטיב.

מה שמוזר והשאלה הגדולה למה על ל-1000FPS במשחקים בסירטוני המעבר וכוליי שומעים רעש זימזום באוזניות ביציאה הקידמית?

פורסם

אחי אני רק עם אוזניות.. היציאה האחורית בסדר גמור הקידמית לא טובה, רק שיש מעל ל-1000 FPS במשחקים וכוליי כמו שציינתי כבר.

שומעים משתי היציאות בסדר רק שהקידמית עם רעש נילווה לצלילים במשחק ואפילו שעשיתי השתקה לסאונד עדיין שומעים את הרעש במשחקים.

אפילו בלוח בקרה שבחרתי התקן של סאונד נגיד של קרייטיב שומעים את זה.

גם שאני קובע את ההתקן עבוד הכרטיס קול של הלוח אם עדיין שומעים את הרעש הזה.

עכשיו הכרטיס קול מחובר עם מפצל שקיבלתי עם החיבור פנאל קידמי ללוח אם ולכרטיס קול של קרייטיב.

מה שמוזר והשאלה הגדולה למה על ל-1000FPS במשחקים בסירטוני המעבר וכוליי שומעים רעש זימזום באוזניות ביציאה הקידמית?

אם ככה, אז למה לא תחבר את היציאה הקדמית לקרייטיב ישירות בלי מפצל שכנראה מזייף קצת בעומס... ?

האם ניסית לעשות disable בביוס לכרטיס הקול של לוח האם ?

פורסם
  • מחבר

ניסתי לבטל אותו בביוס וניסתי לחבר ישירות רק לכרטיס קול גם ללוח אם וגם לכרטיס קול של קרייטיב.

התוצאות זהות, שיש 1000FPS ויותר יש רעשי רקע בסאונד ביציאה הקידמית, עכשיו איך פותרים את הבעיה הזו?

פורסם

ניסתי לבטל אותו בביוס וניסתי לחבר ישירות רק לכרטיס קול גם ללוח אם וגם לכרטיס קול של קרייטיב.

התוצאות זהות, שיש 1000FPS ויותר יש רעשי רקע בסאונד ביציאה הקידמית, עכשיו איך פותרים את הבעיה הזו?

יפה .... :kopfpatsch: בוא נראה אם הבנתי נכון עד לכאן [נא לאשר או לתקן]:

אתה מאזין באוזניות בלבד ובחיבור לקרייטיב הכל תקין.

בחיבור ליציאה קדמית יש רעש אם היא מחוברת ישירות לכ. קול של לוח האם.

בחיבור ליציאה קדמית יש רעש אם היא מחוברת ישירות לקרייטיב כולל disable בביוס לכ. קול של לוח האם.

1. האם המחשב ב OC ?

2. האם אין OC אך התדרים והמתחים קבועים ידני ?

3. האם ניתן להחליף סלוט לקרייטיב ?

4. האם כאשר חיברת את היציאה הקדמית לכ. הקול של לוח האם הוצאת את הקרייטיב מהמחשב ?

פורסם
  • מחבר

אחי בפירוש זו לא בעיה בכרטיס קול לא של הלוח אם ולא של הקרייטיב, הוצאתי אותו כי שבדקתי לא היה לי צורך בו.

אני ללא OC, עם היה OC הגורם לבעיה גם היציאה האחורית הייתה עם הפרעות בסאונד.

בכול אופן זה לא קשור לביוס.

אני ממש מיואש, וזה פאנל של המארז פשוט.

פורסם

אני משחק סתם במחשב ופיתאום ניכנס למשחק ושומע מן רעש כמו של מאוורר כזה או של טלוויזיה דלוקה יש מן זימזום כזה.

עכשיו ביציאה המקורית מאחורי המארז שומעים חלק ונקי, מה הסיבה לרעש הזה? מאווררים? כלומר עם יש שדה חשמלי או משהו? אני כבר לא יודע מה הבעיה יכולה להיות.

עריכה:

אפילו ליפני שעולה הווינדוס שמעתי דרך האוזניות כאילו את הרעש של הדיסק קשיח כזה הוא טען ושמעתי מן זימזום כמוהו.

וגם מה שהזויי פה שגם אני משתיק את הקול אני שומע את זה, איך אפשר ליפתור את הבעיה הזו?

עוד עידכון קטן, שהפעלתי את הסינכרון אנכי בדרייבר אז שמעו חלק ושביטלתי את הסינכרון אנכי שומעים רעש כמו שהכרטיס מסך מציג 1000 FPS אז הוא עושה רעש בטעינות וזה, כמו רעש של מאמץ.

OK ... כיוון אחר... ניסית לנתק מאווררים ?

אתה יכול לבקש מאיזה חבר פאנל קדמי רק לבדיקה [כולם עם אותו חיבור לכרטיסי הקול] ?

מה זה סינכרון אנכי בדרייבר ?

פורסם
  • מחבר

מאווררים לא ניסתי לנתק, אבל אני אנסה מאוחר יותר.

סנכרון אנכי הוא עושה שה-FPS יהיה תקוע על קצב הריענון של המסך במיקרה שלי 60FPS

ושרשמתי פאנל קידמי הכוונה לחיבור שיש בקידמת המארז לא חיצוני או משהו.

כניראה היציאה הקידמית לא איכותית או שמשהו גורם להפרעות כמו מהאווררים אני אנסה לנתק אותה כמו שאמרתי.

פורסם

מאווררים לא ניסתי לנתק, אבל אני אנסה מאוחר יותר.

OK

סנכרון אנכי הוא עושה שה-FPS יהיה תקוע על קצב הריענון של המסך במיקרה שלי 60FPS

זה אומר שיש קשר בין קצב הרענון של המסך לרעש ?

ושרשמתי פאנל קידמי הכוונה לחיבור שיש בקידמת המארז לא חיצוני או משהו.

הבנתי את זה, אבל אפשר לנתק אותו בד"כ ע"י שחרור ברגים או קליפסים.

כניראה היציאה הקידמית לא איכותית או שמשהו גורם להפרעות כמו מהאווררים אני אנסה לנתק אותה כמו שאמרתי.

בהצלחה ותעדכן...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בהצלחה ותעדכן...

:xyxthumbs:

"סנכרון אנכי הוא עושה שה-FPS יהיה תקוע על קצב הריענון של המסך במיקרה שלי 60FPS"

לא, זה קשור יותר לכרטיס מסך רשמתי את הקצב ריענון הזה כי לכול מסך יש קצב ריענון מסך משלו וככה שהסינכרון אנכי ניקבע לפי התדר.

"ושרשמתי פאנל קידמי הכוונה לחיבור שיש בקידמת המארז לא חיצוני או משהו."

אז זהו שאי אפשר הוא מגיע עם המארז מלמעלה בקידמת המארז כזה, אתה יכול לחפש תמונות של אנטק 900 ברשת.

הינה תמונה.

http://www.techwarelabs.com/reviews/cases/antec900/images/boxfront.jpg

פורסם

"סנכרון אנכי הוא עושה שה-FPS יהיה תקוע על קצב הריענון של המסך במיקרה שלי 60FPS"

לא, זה קשור יותר לכרטיס מסך רשמתי את הקצב ריענון הזה כי לכול מסך יש קצב ריענון מסך משלו וככה שהסינכרון אנכי ניקבע לפי התדר.

אבל כתבת:

"עוד עידכון קטן, שהפעלתי את הסינכרון אנכי בדרייבר אז שמעו חלק ושביטלתי את הסינכרון אנכי שומעים רעש ..."

זה נשמע שיש קשר בין קצב הרענון של המסך לרעש !

"ושרשמתי פאנל קידמי הכוונה לחיבור שיש בקידמת המארז לא חיצוני או משהו."

אז זהו שאי אפשר הוא מגיע עם המארז מלמעלה בקידמת המארז כזה, אתה יכול לחפש תמונות של אנטק 900 ברשת.

הינה תמונה.

http://www.techwarelabs.com/reviews/cases/antec900/images/boxfront.jpg

לא התכוונתי שתפרק את שלך או שתיקח למישהו אם אנטק 900 בהכרח אם אתה יודע שזה לא ניתן לפרוק.

המטרה היא לחבר יציאה קדמית אחרת לכרטיס הקול במחשב [קרייטיב או לוח אם] ולהבין אם הבעיה היא ביציאה שלך בלבד או לא.

הדרך היא להשאיל ממישהו שאצלו ניתן לפרוק בקלות, כי חשבתי שחיבור [הפלאג] יציאת האוזניות זהה אצל כולם [סטנדרטי לכרטיסי קול] .

בנוסף, רציתי לשאול עוד משהו.... האם חוץ מאוזניות יש לך עוד התקנין מחוברים לפאנל הקדמי [uSB, FIREWIRE , וכו'...] ?

פורסם
  • מחבר

רשמתי לך כבר זו לא בעיה בלוח אם וגם לכרטיס קול של קרייטיב.

כדי שתילך לילמוד מה זה סינכרון אנכי, כי זה בעצם מגביל את ה-FPS על מיספר ה-HZ של המסך, בכול מסך יש לי את הרעש הזה.

זה לא קשור.

עכשיו בחזרה לנושא, הבעיה היא לא בכרטיסי הקול שנית.

ניתקתי היום את מאווררים ושום דבר לא זז עדיין יש רעשים.

כניראה היציאה הקידמית דפוקה, ניסתי לנתק אותה מהמארז אבל מה זה יתן לי? עדיין יש רעשים, ואני לא מכיר מישהו שיש לו גם את המארז הזה.

בכול אופן חבר שלי מקבל מחשב שהוא הזמין כולל המארז, אז אני ישאל אותו, תודה בכול אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים