עבור לתוכן

פיברגלס?

Featured Replies

פורסם

יש לחבר שבר באמבטיה בבית וצריך קצת פיברגלס וחומר מקשה לתקן את זה, מישהו יודע איפה אפשר להשיג באיזור כרמיאל קצת פיבר ומקשה?

ועוד דבר, מישהו מכיר מדריך לביצוע עבודות עם פיבר גלס?

פורסם

לא ידעתי שאמבטיות עשויות פיברגלס, אבל יש לי קצת נסיון בעבודה קלה איתם מהצבא (אל תשאל...)

לא בטוח שזה מה שאתה צריך. בכל אופן היינו לוקחים נייר זכוכית ומשייפים כדי להעיף את כל הקצוות החדים, אחרי זה מכסים עם נייר וחומר מתקשה שלא זוכר איך קוראים לו...

(פיברגלס זה סך הכל סיבי זכוכית והרבה דבק)

תגיד, אתה בטוח שהאמבטיה שם עשויה מפיברגלס??? נראה לי אמבטיות עשויות ברזל ומצופות אמייל...

פורסם

מקשה לפיברגלס?? אין כזה דבר...

פיברגלס זה חומר שבא במגוון צורות. הוא יכול לבוא בצורת סיבים בודדים (ROWING) בצורה של פלטה דחוסה של סיבים (FIBERMAT) או בצורה של אריג (FABRIC)

בשביל להפוך אותו לקשה אתה צריך חומר מקשר שזה בדרך כלל או שרף אפוקסי או פוליאסטר. שניהם באים במגוון סוגים אבל המכנה המשותף הוא שלשניהם יש 2 רכיבים. השרף עצמו והמקשה.

את האמבטיות למיטב ידיעתי מכינים מ FIBERMAT ו פוליאסטר, כי הם יותר זולים, וזה סוג החומרים שאותם אתה צריך לחפש. לגבי מקום להשגת החומרים אני לא יכול לאזור, נסה דפי זהב.

לגבי מדריכים גם לא ממש. אבל את ההסבר הבסיסי אני יכול לתת לך.

1. הכנת פני שטח (שיוף האיזור הפגוע עם נייר שיוף גס, 80 או פחות)

2. ניקוי פני השטח, הסרת לכלוך ושומנים

3. הכנת תערובת פוליאסטר שתספיק לתיקון. חשוב להשתמש בכפפות, זה חומר דיי רעיל

4. מריכת שכבה דקה של פוליאסטר על האיזור

5. הנחת FIBERMAT והספגה בעוד פוליאסטר

6. תניח את זה עד לייבוש הסופי ואז תשייף ותחליק את האיזור במידת הצורך

פורסם
  • מחבר

Dimka ו ssR תודה על התגובות, לפחות עכשיו אני אדע מה לבקש בחנויות... פוליאסטר ופיברמאט..

זה חור דיי קטן... זה פשוט אמבטיה חדשה לגמרי וזה מפריע לעין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים