עבור לתוכן

שאלות לגבי הדרמל החדש שלי HYUNDAI HD5000A

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

היום קניתי משחזת ציר חדשה מהום סנטר מזוודה נחמדה 40 חלקים+ציר גמיש 150 שקלים

קיבלתי אם המשחזה 2 סוגי דיסקיות אחת שממש לא צריך לעפיל כוח בשביל כאילו לשבור אותה והשנייה גם דיי חלשה

אמרו לי שאפשר לחתוך איתה פח איך בדיוק ועוד שאלה אני לא יודע אילו ראשים משמשים למה

ניסיתי לחתוך פרספקס בעובי 5 מ''מ עם הדיסקית שקבילתי בערכה החזרה מבניהם והיא נישברה אחרי דקה של עבודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

קניתי גם את אותה ערכה היום, אצלי היא בשם אחר(expert משהו) אבל ככה זה עם זבל סיני, את אותו מוצר מוכרים בעשרות שמות.

לי זה עלה 160 ש"ח בהום סנטר בעפולה.

בכל אופן הדסקיות שמגיעות עם הערכה הם סתם זבל, לך להום סנטר, תקנה דסקיות איכותיות ולא תהיה לך בעיה.

ואם היבואן דורש שישלחו אליו את תעודת האחריות אני מציע שתעשה את זה (סמוך עלי).

פורסם
  • מחבר

קניתי גם את אותה ערכה היום, אצלי היא בשם אחר(expert משהו) אבל ככה זה עם זבל סיני, את אותו מוצר מוכרים בעשרות שמות.

לי זה עלה 160 ש"ח בהום סנטר בעפולה.

בכל אופן הדסקיות שמגיעות עם הערכה הם סתם זבל, לך להום סנטר, תקנה דסקיות איכותיות ולא תהיה לך בעיה.

ואם היבואן דורש שישלחו אליו את תעודת האחריות אני מציע שתעשה את זה (סמוך עלי).

התקשרתי אל "עשינו עסק" והם נותני האחריות ושאלתי אותם אם יש צורך בשליחה של הספח תעודת אחריות

והם אמרו לי שלא צריך לשלוח אלה לישמור את החשבונית ואם אני יצטרך לממש את האחריות אז להראות להם את החשבונית

ובכול זאת מה אתה אומר שכדאי לעשות?

כשהתכוונתה סמוך עליי יש איזה סיפור שקרה לך?

אשמח אם תוכל לספר לי

פורסם

אם הם לא דורשים אז סבבה, אצלי דווקא היבואן כן דורש...

כשאמרתי סמוך עלי התכוונתי שקרה לי מקרה אבל זה היה עם דיוידי נייד, היבואן סרב לתקן לי אותו כי לא שלחתי לו את תעודת האחריות כשקניתי את המכשיר.

ולכלי עבודה תוצרת סין יש מוניטין מאוד גבוה לכאלה שלא מחזיקים מעמד אז כדאי לשמור תעודות אחריות ;)

פורסם
  • מחבר

אם הם לא דורשים אז סבבה, אצלי דווקא היבואן כן דורש...

כשאמרתי סמוך עלי התכוונתי שקרה לי מקרה אבל זה היה עם דיוידי נייד, היבואן סרב לתקן לי אותו כי לא שלחתי לו את תעודת האחריות כשקניתי את המכשיר.

ולכלי עבודה תוצרת סין יש מוניטין מאוד גבוה לכאלה שלא מחזיקים מעמד אז כדאי לשמור תעודות אחריות ;)

התכוונתי שקיבלתי ספח אחריות ששולחים ליצרן ממלאים ומוסיפים בול ושולחים שקיבלתי בתוך הארגז של הדרמל יונדאי ושהתקשרתי אז הם אמרו לי שלא צריך לשלוח אלה לשמור פשוט את החשבונית והספח

פורסם

גם לי יש אחד דומה ואותן דיסקיות ושברתי מלא עד שהבנתי איך משתמשים.

קודם כל אל תשתמש בינתיים בציר, קודם תלמד לשלוט על הדרמל עצמו.

שים על המהירות הכי גבוהה, ופשוט תניח את הדיסקית על המקום שאתה רוצה לחתוך ותן שהמשקל של הראש של הדרמל יהיה עליו, לא ללחוץ!

עדיף לחתוך בכיוון הסיבוב של הדיסקית, ואם אתה חותך מתכת צריך שיצאו לך גיצים, זה אומר שאתה בדרך הנכונה (אם אתה רוצה שעפה לך אבקה זה לא טוב! אתה מפורר את הדיסקית)

פורסם
  • מחבר

גם לי יש אחד דומה ואותן דיסקיות ושברתי מלא עד שהבנתי איך משתמשים.

קודם כל אל תשתמש בינתיים בציר, קודם תלמד לשלוט על הדרמל עצמו.

שים על המהירות הכי גבוהה, ופשוט תניח את הדיסקית על המקום שאתה רוצה לחתוך ותן שהמשקל של הראש של הדרמל יהיה עליו, לא ללחוץ!

עדיף לחתוך בכיוון הסיבוב של הדיסקית, ואם אתה חותך מתכת צריך שיצאו לך גיצים, זה אומר שאתה בדרך הנכונה (אם אתה רוצה שעפה לך אבקה זה לא טוב! אתה מפורר את הדיסקית)

תודה

עכשיו חתכתי את הרשת "כוורת" של המאוורר ויצא מעולה חתיכה יפה ונקייה תודה על הטיפים

בטעות ריסקתי לחתיכות דיסקית אחת

הדיסקיות שבאו אם הדרמל הם נחמדות והם סיפקו את הצורך

פורסם

תלבש משקפי מגן! זה עוד יציל לך את העיניים מדיסקית מתפוררת בזמן עבודה במהירות הכי גבוהה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תלבש משקפי מגן! זה עוד יציל לך את העיניים מדיסקית מתפוררת בזמן עבודה במהירות הכי גבוהה :xyxthumbs:

כן אחי אני יודע

בזמן שקניתי את הדרמל גם קניתי משקפי מגן שמתלבשים על העיניים ולא כמו משקפי שמש(בגלל שאני בעל משקפי ראייה) (המשקפי מגן הם 6.5 PVC אם אני לא טועה)

וגם קניתי כפפות מגן אם אני לא טועה זה כפפות מגן וריד צהוב משהו כזה

אם מישהו מכיר מדריך לחריטה בעזרת דרמל ( אז תודה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים