עבור לתוכן

לא מצליח לפרמט את המחשב הנייד- כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מחשב נייד של לנובו.

הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס.

נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת.

עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב.

אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב.

הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק.

מה זה?!

לא מצליח להתגבר על זה.

דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט.

יש למישהו פיתרון?

פורסם

כנראה שחסר דרייבר לבקר STORAGE

יש לך 2 אפשרויות, או להוריד את הדרייבר המתאים מאתר היצרן, לשים על דיסקט\דיסק-און-קיי ולטעון אותו בהתקנה של הוינדוס

או להשתמש בדיסק התקנה משולב SP2 (אם אין לך, יש בסטיקי מדריך להטמעה דיי בקלות).

פורסם

הייתה לי בעיה ממש זהה בלפטופ של HP

פירמטתי עם דיסק של ויסטה, והתקנתי ויסטה (זה פתר את הבעיה עם המחיצה)

אח"כ הדיסק של ה XP זיהה את ההרדיסק ועבד יופי, פירמטתי איתו מחדש, וההתקנה עברה בשלום

פורסם
  • מחבר

כנראה שחסר דרייבר לבקר STORAGE

יש לך 2 אפשרויות, או להוריד את הדרייבר המתאים מאתר היצרן, לשים על דיסקט\דיסק-און-קיי ולטעון אותו בהתקנה של הוינדוס

או להשתמש בדיסק התקנה משולב SP2 (אם אין לך, יש בסטיקי מדריך להטמעה דיי בקלות).

אפשרות ראשונה- אין לי מושג איזה דרייבר מתאים. איך אני יכול לדעת? איזה פרטים אני צריך לתת לך כדי שתגיד לי איזה דרייבר חסר?

אפשרות שניה-בדיסק ההתקנה משולבת כבר הSP2 ועדיין השגיאה הזו מופיעה לי.

יש לי חבר שאמר לי לנסות להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה. זה קשור בכלל?

תודה על העזרה אחים שלי

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה נגיש לך במחשב נייד ואם בכלל כדאי לעשות את זה,

בנושאים טכניים עדיף שתשאל בפורום מחשבים ניידים.

בקשר לדרייבר, תכנס לאתר היצרן ותחפש ע"פ דגם המחשב את הדרייבר ל IDE\SATA או שרשום עליו STORAGE.

עוד המלצה זה, מכוון שלפי מה שהבנתי מחקת מהמחשב את כל הקבצים שהיבואן\יצרן השאיר לך על ההרדיסק, זה לפנות אליו בבקשה מתאימה, לדיסק התקנה תואם למחשב הזה (משולב דרייבר), סט דרייברים מתאים או מה שהוא ימליץ.

אגב, כרגע מערכת ההפעלה (ויסטה\XP, לא משנה) עובדת כמו שצריך ?

פורסם
  • מחבר

כן עובדת בצורה תקינה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים