פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים פתאום כל קבצי Windows Media Player התחלפו לקבצים כאלה http://img86.imageshack.us/img86/162/windowsmediaplayeroo4.jpg איך אני מחזיר אותם לאייקון הרגיל של WMP
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים כפתור ימני על אחד הקבצים, פתח באמצעות, תסמן ב-V את האפשרות של פתח תמיד עם תוכנה זו, תבחר במדיה פלייר.אם זה משאיר את האיקונים כמו שהם,תיגש ל TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPESתבחר את הסיומות של WMA\WMV וכל מה שאתה רוצה.ותלחץ למטה על הכפתור ADVANCED - שם תוכל לשנות מה שתרצה, כולל איקון.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אתה פשוט לוחץ על אחד הקבצים שם , קליק ימני ומאיפיינים , ותעשה החלפה(CHANGE) לוינדוס מידיא פלייר
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר ניסיתי לשנות את האייקון ב-FILE TYPES ועדיין הם לא התחלפוגם restore לא עזר
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים זה נראה כמו icon cache שנדפק... תנסה לשנות את איכות הצבאים במאפייני תצוגה ל 16 ביט וחזרה ל 32 זה ירענן את מאגר האייקונים ויכול להיות שגם יפתור לך את הבעיה.. תעדכן אותנו
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים הנה הפתרון : תיכנס ל : D:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data(תשנה את הADMINISTRATOR , לשם החשבון שלך)אח"כ , תלך לכלים , אפשרויות תיקייה , תסמן את האפשרות : SHOW HIDDEN FILESויצא לך קובץ שקוראים לו IconCache.db , תמחק אותו ותעשה ריסטרט
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אתה יכול להוריד ולהתקין את Tweak UI של מייקרוסופט, מתוך ערכת ה Power Toys for xp(אחלה כלי באופן כללי)יש בו אופציה תחת "פרנויה" שנקראת rebuild icons, שמתקנת את מסד הנתונים הזה (icon cash)
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש בו אופציה תחת "פרנויה" שנקראת rebuild icons, שמתקנת את מסד הנתונים הזה (icon cash)לא ידעתי שאפשר לשלם במזומנים ;D
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר זה נראה כמו icon cache שנדפק... תנסה לשנות את איכות הצבאים במאפייני תצוגה ל 16 ביט וחזרה ל 32 זה ירענן את מאגר האייקונים ויכול להיות שגם יפתור לך את הבעיה.. תעדכן אותנו פתר לי את הבעיה תודה
פורסם 2008 בינואר 117 שנים לא ידעתי שאפשר לשלם במזומנים ;D זה משהו, באמת שאין לי בעיה עם אנגלית, אני מדבר כל יום בעבודה עם לקוחות באנגלית ועונה למיילים טכניים באנגלית שוטפת, עשרות פעמים ביום. אבל אני תמיד נופל בקטע של הקאש , תמיד... אולי אני מעדיף מזומן על פני קבצים זמניים בדפדפן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.