פורסם 2003 באפריל 522 שנים אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזהHercules 3D Prophet 9700 128MBאו Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים .איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב.אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MBהוא בין הטובים בעולםתודה לכל העוזרים
פורסם 2003 באפריל 522 שנים זה אותו צ'יפ (9700 פרו) בשני הכרטיסים וכמו שהכרטיס של הרקולס הוא אחד מבין הכי טובים בעולם אז ככה גם הכרטיס של ג'גהבייט. במקרה זה לך על הכרטיס היותר זול, כלומר ג'יגהבייט.
פורסם 2003 באפריל 522 שנים טוב אז מה שאתה רוצה לשאול זה של איזה חברה ה9700 פרו יותר טובלפי מה שאני יודע הרקולס עדפים אבל זה גם יותר יקר ....תלך על מה שמתאים לךההפרש ביצועים לא כזה גדול (עד כמה שאני יודע)רק שהכרטיס של הרקולס מקורר יותר טובזה הבדלים שאני יודע עלהם הכל אופן
פורסם 2003 באפריל 522 שנים הפרש הביצועים יכול להסתכם במקסימום 0.5 פריימים . אתם לא מבינים , זהו אותו צ'יפ ! ויכול להיות שההבדל יהיה לטובת ג'גהבייט ולא דווקא הרקולס.רק מבחינת באנדל וקירור הכרטיסים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.