עבור לתוכן

עידכון - 2.1.08 עמוד 1 "Shcool Project - F22 - "Modding Company

Featured Replies

פורסם

פרויקט זה יבנה בתקציב של 300+- ש"ח.

זהו פרויקט מהבית ספר פרויקט גמר בעיצוב. מודיעין , עירוני א.

נשתמש כאן בכלים ביתיים.

בפרויקט התבקשנו להמציא מוצר\אירגון\חברה. אנחנו בחרנו לעשות חברת מודינג ע"פ הזמנה אישית.

החברה מציעה ללקוחות לבחור כמה קריטריונים של המארז: גודל , צבע , צורה , מיקום מאוררים , מספר לדים ומיקומם ושאר תוספות האפשריות למודינג.

התבקשנו לעשות לחברה מספר דברים: לוגו של החברה , מספר פרויקטים על המחשב , פרויקט אחד מוחשי , פרוספקט של החברה ופוסטר גדול שייצג את החברה (כמו פירסומת).

בפרויקט המוחשי שלנו אנחנו נשתמש בפרספקס , פח , מאוררים , לדים (נגדים ללדים כמובן) , פוטנציומטרים (לפאן באס) , צבע ובונדו.

את הפרויקט אני עושה עם חבר.

אחרי סקיצות שעשינו בכמה שיעורים עשינו רעיון של המטוס F22.

לחברה קראנו Modskills

(mods kills - mod skills

3485ab4550.JPG

זה לא הלוגו הסופי שלנו , בלוגו הסופי ההוספנו למילה KILL סטרווק לבן שלא יתנגש עם העיגול ועשינו את העיגול יותר סימטרי ברווחים בין המילה ככה שלא יגע בסוגרים של הS.

הבסיס של המארז יהיה מפרספקס כי זה מה שהיה בהישג יד נקווה שיחזיק :silly:

משהו בסגנון הזה:

986fd33429.jpg

המארז יראה בערך ככה:

30ddbac650.jpg

למעלה יהיה כמו כונס אויר רק שהוא יוציא אויר, מקדימה מאורר גדול , מאחורה 2 מאוררים של 80mm ונעשה כאילו יוצא משם להבות ע"י לדים אדומים ונייר שכאילו תשתולל שם אש כמו המנורות האלה למי שמכיר.

צד אחד של המארז:

65bb053959.jpg

איפה שרשום הלוגו אז כל הפח יהיה עקום אחוצה קצת שיצור כונס אויר עם רשת אך לא יכנס משם אויר באמת.

צד שני של המארז עוד לא ממש גמור כל החלק של החריטות והציורים עליו.

6749c14069.jpg

תחילת העבודה מצטער על התמונות הן מהפלאפון ומישהו שינה לי את זה לאיכות ירודה ולא שמתי. מחר תקבלו תמונות מהמצלמה הדיגיטלית.

111479a045.JPG

35a0bd7087.JPG

11d4d55f70.JPG

עוד תמונה שחכתי להקטין

http://www.2send.us/uploads/59a7cb1155.JPG

הסקיצות שלנו בשיעור שהגענו בערך לרעיון הסופי:

675b1dc268.JPG

בעיקרון גודל המארז הוא 550mm אורך , 500mm גובה , 210mm עובי.

היום התחלנו את הבסיס מהפרספקס של המארז.

להיום הספקנו לחתוך 8\4 חתיכות פרספקס שאמורות ליהיות לאורך המארז ו 12\12 חתיכות לעובי המארז אנחנו צריכים לחתוך עוד 12 חתיכות לגובה המארז.

את הסירטוטים עשינו בסקאצ'אפ , אנחנו לא ממש מקצועים בתוכנה הזאתי אבל זה מה יש :xyxthumbs:

תאכלו לנו בהצלחה ואם יש לכם רעיונות נוספים תוכלו לרשום אותם בכיף ואני מקווה שיהיה הרבה תגובות.

בהצלחה. :yelclap:

טל.

פורסם

יפה מאוד!

בהצלחה :yelclap:

פורסם

אין בעייה, אני אוכל בהצלחה (*לאחל)

נראה טוב.

פורסם
  • מחבר

המשך הפרויקט 02.01.2008

כמעט סיימנו לחתוך את בסיס המארז.. לוקח זמן כי זה עם מסור יד ובלאגן...

1ro8icxdzao892onjduz.jpg

חיברתי עם סלוטייפ רק לראות איך זה נראה..

2rwloqgrqcnywxr380ep.jpg

acffrx7j76xi8fiyk6q0.jpg

llbm8ny1jwkoxg5f90kz.jpg

עידכון הבא כנראה יהיה שיוף או קדיחה להכנה לברגים

טל.

פורסם

מה העובי של הפרספקס?

יש לי ספקות לגבי כל הקונסטרוקציה הזאת? יהיו לך יותר מידי חורים לברגים בשטח דיי קטן מה שיכול מאוד להחליש את החוזק המכני של

הפרספקס ותחת עומס הוא יסדק לך, לדעתי היה יותר בטוח לעשות פלתה שלמה אחת בתור דופן המארז.

פורסם
  • מחבר

יש לי הרבה ספקות לגבי כל הקונסטרוקציה הזאתי

בגלל התקציב המאוד דל שנדרש לפרויקט אני נאלץ לצמצם כמה שיותר בחומר לכן עשיתי כאלה פסים ולא לוחות שלמים.

עובי הפרספקס 5mm

עובי הברגים כנראה יהיה 3mm ואולי אני יוסיף במקומות החלשים בערך 6mm

קל לעקם פח בכלים ביתיים?

אני צריך לעקם חתיכות של איזה רוחב 20ממ ועובי 2ממ ל90 מעלות. 2 פליירים יעקם את זה בקלות?

והחלק של הכונסי אויר בצד אני גם צריך לעקם את זה בצורה אסטטית ונקיה יהיה מסובך? יצור לחץ על המארז?

פורסם

גם לי נראה שתהייה בעיה עם חוזק המבנה...

פורסם

קשב לי להאמין שעם פלייר אתה יכול לעקם פח בעובי 2מ"מ ב 90 מעלות אתה צריך יותר מזה אני הייתי ממליץ לך ללכת לאיזה מסגר ולבקש טובה לפרוייקט, הוא בשנייה מקופף לך את זה ב 90 מעלות מקסימום יקח לך 20 שקל.

אבל יופי של פרוייקט שיהיה בהצלחה.

חוזק המבנה כאן נורא בעייתי אני חושב שבמקומך הייתי מחפש פתרון לחזק אותו, הפרספקט לבד לפי התמונה הראשונה ( היחידה שעובדת בשבילי) לא נראה לי יציב במיוחד ועם כל הקדיחות אתה עוד תחליש אותו עוד יותר, אני מציע שתנסה למצא חומרים אחרים שאתה יכול להעזר בהם שיש בבית כמו עץ,פח וכו'... אבל אני אשמח לראות עדכון לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים