עבור לתוכן

דיון המלצת חנויות (מחירים ומוצרים)

Featured Replies

פורסם

יש חנות בראשון לציון קוראים לה מור לוי

זולה לאללה אני ממליץ לקנות של את ה

REDEAON 9700 PRO של גיגה ביט עלה לי 1800 שקל כולל מעם הם ליד איפה שהיה פעם גלי למי שמכיר את ראשון

• תגובות 45
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיברתי איתם והם לא מוכרים ללקוחות פרטיים בכלל.

פורסם

כי הם יבואנים? ::)

פורסם

תקרא את ההודעה שלפני ::)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

GAMMA-COMPUTERS ב ק.ביאליק תאמינו לי זה חנות אם המחירים הכי טובים אתה קצת מתווכח אם המוכר והנה המחיר צונח צניחה חופשית (:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי היום מחנות מסויימת שמתחילה ב EX מחיר של V9900 של SUS במחיר מצחיק של 2500 שח הם מבטיחים הספקה מהירה. לא שאני מתכוון לקנות כי יש לי את ה 9500PRO שלי שאני אוהב נורא אבל המחיר נראה לי מוזר ביותר.

פורסם

אולי זה לא רייטיל יענו הכרטיס בלי כל הבאנדל... :P

פורסם

אם לא שמתם לב זו לא גרסת ה-ULTRA , כלומר הגרסה היותר חזקה . אבל בכל מקרה זה די זול.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב לדעתי החנות הכי טובה זה של אבא שלי <מן הסתם>

www.azmana.co.il

קוראים לחנות

Storm Computers

היא נמצאת בנתניה <איפה שאני גר>

ובחדרה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בכל הנוגע לשירות, אמינות ואחריות, אני יכול להמליץ על סימפלטק.

פורסם

אני מחפש בנרות חנות שמוכרת 9500nonpro עם 128 mg (כרטיסים שניתן להפעיל עליהם את המוד) ואין...היחידים שמצאתי הם כרטיסים של gigabyte עם 64mg של 9500, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסוג הזה אני ממש אשמח לשמוע...

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אני מחפש בנרות חנות שמוכרת 9500nonpro עם 128 mg (כרטיסים שניתן להפעיל עליהם את המוד) ואין...היחידים שמצאתי הם כרטיסים של gigabyte עם 64mg של 9500, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסוג הזה אני ממש אשמח לשמוע...

תודה מראש

שים לב שמדובר רק על דגם מסויים של ספיר וגם לא כולם. צריך שהזיכרון יהיה מסודר בצורה מאוד מסויימת.

קרוב לוודאי שכל הכרטיסים האלה כבר נמכרו...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי RADEON 9700 מכלנית של POWER COLOR ( שבאמת מי שלא מכיר זה לא אומר כלום על החברה והיא לפי מה שקראתי חברה ותיקה בהרבה מחברות אחרות ,וגם הכרטיס שלי הוא סופי ) ב 1300 ש"ח.( שווה ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים