עבור לתוכן

רכישת פלאפון חדש- אשמח לעזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם 8),

עוד חודש אני מתגייס והחלטתי להתחדש בפלאפון חדש. עד היום היה לי פלאפון telit לא מתקדם במיוחד. החלטתי שאני רוצה לרכוש פלאפון דור 3 מתקדם. אני בחברת פלאפון ולאחר בירור במכשירים שהם מציעים הבנתי שאני לא רוצה להישאר בחברה גם כי המכשירים שם לא משהו וגם המחירים לא משהו לעומת הסחורה שמקבלים. ביררתי גם בחברות סלקום ואורנג' ונראה לי שאני אעבור אל אחת מהחברות הללו (נוטה יותר לאורנג') במיוחד שיש את הקטע עם השמירה של המספר הקודם.

הסתכלתי על כל המכשירים שיש. מאוד מאוד התלהבתי מהמכשירים של sony ercsson. העיצוב שלהם פשוט יפה וגם מה שיש בפנים מעולה. תראו אני לא פריק של פלאפונים, ואינטרנט וGPS זה דברים שלא ממש מלהיבים אותי. מה שחשוב לי שהנגן יהיה יפה, שתהיה בו מצלמה טובה (גם סטילס וגם וידאו), נגן MP3 וזהו מבחינת האופציות המיוחדות. כאילו אם יש GPS ואינטרנט (מה שסביר להניח שיהיה) זה לא מעניין אותי כ"כ וגם לא אשתמש בהם יותר מידי (אולי רק להורדת צילצולים).

עכשיו לגבי ההתלבטות: בהתחלה התלהבתי מהK610i אבל אז ראיתי שאני משיג במחיר די דומה את הK530i ולכן אני נוטה לבחור אותו. יש עוד דגם מאוד יפה ה-k800i אבל כרגע הוא במחיר יקר מידי בשבילי. הקטע פה שבגלל שאם אני רוכש פלאפון אני די כבול ל-3 שנים לחברה ואני מפחד לקחת משהו שתוך שנה וחצי-שנתיים לא יהיה שווה כ"כ. בוא נגיד שאם היה לי את ה-k800i אז הייתי יותר רגוע היא מבחינת מצלמה לדוגמה הוא נותו יותר מאשר הK530I. ברור שפלאפונים בדומה למחשבים זה דבר שמתחדש בתדירות גבוהה ובלתי אפשר לקנות משהו שיהיה הכי טוב ל-3 שנים. איך אתם רואים את K530i בתור פלאפון שאני ארכוש ל-3 שנים? זו קנייה שווה או שבכל זאת שווה לעשות את המאמץ ולקנות את ה-K800i?! לגבי עניין המצלמות כי אני לא הכי מבין: 2 מגה פיקסל זה נחשב הרבה? זו נחשבת מצלמה באיכות גבוהה? בעוד שנתיים ככה 2 מגה פיקסל גם יהיה נחשב סבבה?

ובכללי אשמח לקבל עוד חוות דעת על k530i..

תודה רבה לכולם ושבוע מעולה! :)

פורסם
  • מחבר

אני אשמח מאוד אם מישהו יענה לי..

אני אקצר את כל מה שכתבתי למעלה (למי שאין כוח לקרוא):

אני רוצה לקנות פלאפון חדש. אני מתלבט בין K530I לבין K800I. שניהם תכלס אותו דבר רק שבK800I המצלמה יותר טובה. האם זה בא לידי ביטוי גם במצלמת וידאו? תכלס מצלמה זה אחד הדברים היותר חשובים לי שבשבילם אני קונה את הפלאפון החדש אבל יחד עם זאת אני לא פריק של צילום. אם מישהו יוכל לתת לי לינק או להעלות לפה תמונה שצולמה באיכות 2 מגה פיקסל אני אשמח מאוד לראות.. ומה אתם בכלל אומרים על המכשיר K530I

פורסם

k800i ללא ספק

לי יש אותו פאלפון מעולה

יש לי גם כרטיס 2 גיגה ככה שהוא גם המגן MP3שלי

הסוללה שלו מחזיקה יפה מאוד עם מוזיקה

פורסם
  • מחבר

אוקיי ובהשוואה לנוקיה 6120c.. פשוט המכשיר הזה גם במבצע של אורנג' והוא נראה לי אחלה מכשיר.. מה אתם אומרים עליו? שוב הכי חשוב לי המצלמה ואם היא שווה לי ככה ל3 שנים הבאות?

פורסם

לא ממליץ לך על ה-6120 לעומת ה-K800.

בוודאי של ניתן להשוות את איכות הצילום.

גם נגן המוסיקה טוב יותר ב-K800.

בנוסף, ל6120 יש בעית התחחמות ידועה.

פורסם

לא ממליץ לך על ה-6120 לעומת ה-K800.

ה6120 יותר טוב מהK800 בכל הבחינות, חוץ מהמצלמה...

בנוסף, ל6120 יש בעית התחחמות ידועה.

ניתן להתחמק מהבעיה הזאת, על ידי שינוי ההגדרות לGSM מאשר UMTS, במידה ואינטרנט זה משהו שחשוב מאוד וכל הזמן נמצאים בו אז להשאר על UMTS, בסופו של דבר הוא יותר מהיר, גם מבחינת אינטרנט וגם מבחינת פעולה...

פורסם

המצלמה,נגן המוזיקה,ממשק מהיר בהרבה עקב כך שה-6120 בעל מערכת הפעלה של סימביאן.

שינוי הגדרות הרשת לא משנה במאומה את תופעת ההתחממות.

אין קשר לחלוטין בין השניים.

הקשר היחידי בהגדרות הרשת הוא אורך חיי הסוללה וזהו.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בכלל בלבלו אותי.. ראיתי את הk800i הוא באמת מאוד מאוד מרשים והאיכות סטילס שלו מעולה אבל האיכות וידאו שלו פשוט גרועה מה שמאוד מפליא אותי.. הנה תוכלו לראות את זה בקישור הבא (בהמשך הסיקור- http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=415068&TypeID=1&sid=127) ובלי קשר הוא לא במבצע ואני לא יכול להרשות לעצמי את המחיר הנוכחי. אני מפחד לפספס את המבצע שיש עכשיו באורנג' כי באמת שהוא משתלם. לכן ההתלבטות כרגע היא בין הk530i לבין הנוקיה 6120

מבחינת המראה הנוקיה לוקח אצלי. המסך אותו גודל בשני המכשירים.

מה שחשוב אצלי הכי הרבה זה המצלמה גם סטילס וגם וידאו (אני לא פריק של הדברים האלה אבל מבחינת כל הפיצ'רים זה הדבר שהכי חשוב לי). הדבר הבא שחשוב לי הוא הmp3. אינטרנט וכאלה לא ממש מלהיב אותי ולא נראה לי שאני אשתמש והסיביאן זה לא ה-דבר אבל זה דווקא מגניב שאפשר להתקין על זה תוכנות ולראות סרטים.

איכות של וידאו וסטילס של הנוקיה ראיתי. הבעיה שאפילו תמונה אחת של הסוני K530i לא ראיתי וככה אני לא יכול להשוות. אשמח אם מישהו יעלה תמונה.

ובכללי 2 שאלות מרכזיות:

1) איך האיכות השמיעה של הנגן בנוקיה (גם באוזניות וגם מהרמקול) בכללי ובהשוואה לk530i?

2) איך איכות התמונות בk530i גם בוידאו וגם בסטילס לעומת הנוקיה? ומי בכללי מבחינת מצלמה לוקח?

תודה רבה לכולם, אני מאוד אשמח אם תענו לי זה ממש חשוב ובאמת שחיפשתי הרבה ואני לא מצליח להגיע להחלטה

פורסם

לפי דעתי תקח את ה6120, הוא זול והוא טוב מה800i בהכול חוץ מהמצלמה.

האיכות תמונה מספיקה בהחלט, והוידאו פי 4 יותר טוב מהסוני..

יש עליו סימביאן, מה שנותן לך להתקין מגוון תוכנות ענק, חוץ מזה הוא דק ומעוצב יפה לעומת הסוני שעבה ומסורבל.

בקיצור, תקח את ה6120, לא תתחרט.

בהצלחה :xyxthumbs::)

פורסם

שינוי הגדרות הרשת לא משנה במאומה את תופעת ההתחממות.

אין קשר לחלוטין בין השניים.

הקשר היחידי בהגדרות הרשת הוא אורך חיי הסוללה וזהו.

גבר יש לי 6120, גם אני מכיר אנשים שהפתרון הזה עזר להם, וגם אני עובד לשעבר של אורנג', אז תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר, מעבר לGSM פותר את בעיית ההתחממות במכשיר...

ומבחינת הSOUND הרמקול של ה6120 איכותי וגם השמע דרך האוזניות, חסרון אחד מבחינתי ומבחינת אנשים נוספים, זה שהווליום באוזניות הוא לא גבוה במיוחד, הוא רק ממוצע + אפשר לומר, אז אם אתה רגיל לשמוע חזק יותר, אז זה בעיה...

פורסם

קח אחי את ה-K800I מצלמה יותר טובה פלאפון מצויין לחיילים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים