עבור לתוכן

GX100 חדשה - מה עוד צריך?

Featured Replies

פורסם

שמתם לב למחיר ה"חדש" של ה- GX100?

http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=858

מחיר מעולה. מקביל ל-$560 + מע"מ. אין ספק שבמחיר כזה עדיף לקנות בארץ ולקבל אחריות (כלשהי, אפילו של יבואן אפור) מאשר להזמין מחו"ל.

עוד חודש ולדעתי היא תהיה אפילו קרוב ל- 2000.

כשהמחיר בחו"ל עמד על בערך $650 המחיר בארץ היה 3000 ש"ח. כחודש~חודשיים לאחר שהמחיר בחו"ל ירד לאיזור ה-$520 המחיר בארץ ירד ל-2500 ש"ח. כדי שהמחיר ירד ל-2000 ש"ח המחיר בחו"ל צריך לרדת לבערך $400, וזה לא עומד לקרות להערכתי, בטח לא בטווח זמן של חודש. אולי בדילים ללא ה-EVF יופיעו מחירים כאלה, אבל באופן אישי לא הייתי מוותר על האביזר הזה. מעבר לכך, גם אם יהיו מחירים כאלה (ללא ה-EVF) בחו"ל, אז ייקח שוב חודש ויותר עד שתראה ירידת מחיר בארץ. במילים אחרות, אם יש לך סבלנות לחכות מספר חודשים, אולי תוכל להשיג במחיר הזה את המצלמה בלבד.

פורסם

מחיר מעולה. מקביל ל-$560 + מע"מ. אין ספק שבמחיר כזה עדיף לקנות בארץ ולקבל אחריות (כלשהי, אפילו של יבואן אפור) מאשר להזמין מחו"ל.

כשהמחיר בחו"ל עמד על בערך $650 המחיר בארץ היה 3000 ש"ח. כחודש~חודשיים לאחר שהמחיר בחו"ל ירד לאיזור ה-$520 המחיר בארץ ירד ל-2500 ש"ח. כדי שהמחיר ירד ל-2000 ש"ח המחיר בחו"ל צריך לרדת לבערך $400, וזה לא עומד לקרות להערכתי, בטח לא בטווח זמן של חודש. אולי בדילים ללא ה-EVF יופיעו מחירים כאלה, אבל באופן אישי לא הייתי מוותר על האביזר הזה. מעבר לכך, גם אם יהיו מחירים כאלה (ללא ה-EVF) בחו"ל, אז ייקח שוב חודש ויותר עד שתראה ירידת מחיר בארץ. במילים אחרות, אם יש לך סבלנות לחכות מספר חודשים, אולי תוכל להשיג במחיר הזה את המצלמה בלבד.

נחזור עוד חודשיים (סוף מרץ).

לדעתי ממתינה לך הפתעה.

פורסם

נכנס לאאוטלוק: "EVF + GX100 + אחריות יבואן אפור ב-2000 ש"ח" :)

פורסם

נכנס לאאוטלוק: "EVF + GX100 + אחריות יבואן אפור ב-2000 ש"ח" :)

אם הדולר לא משתגע ;)

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות נוספות בעניין ה-GX100:

יש אפשרות לחבר לה פילטר חיצוני לעדשה (להגנה מפני לכלוך שריטות)?

כו"כ יש המלצה לבד/תכשיר לניקוי העדשה?

שמתם לב למחיר ה"חדש" של ה- GX100?

http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=858

עוד חודש ולדעתי היא תהיה אפילו קרוב ל- 2000.

כל הנסיונות למיקוח מולם לא צלחו. הם חיכו עד שהזמנתי מ-EBAY ואז הורידו את המחיר... :)

(ד.א. - עדיין המחיר כולל משלוח, סוללה נוספת ומס זה 110$ פחות, למרות שבהפרש כזה זה ממש גבולי)

פורסם

אפשר לחבר פילטרים באמצעות מתאם, אבל אז המצלמה הופכת להיות הרבה יותר מסורבלת. גם ב-GX8 יש לי מתאם כזה, אבל אני משתמש בו רק כשאני מחבר למצלמה אביזרים (עדשה רחבה, פילטר קלוז-אפ או פולורייזר). באופן רגיל אני מעדיף שהמצלמה תהיה קומפקטית ככל האפשר.

חפש lens-pen בזאפ. אין דרך קלה ואפקטיבית יותר לנקות עדשות.

כל הנסיונות למיקוח מולם לא צלחו. הם חיכו עד שהזמנתי מ-EBAY ואז הורידו את המחיר... :)

מה שכנראה גרם ל-cameramia.co.il להוריד את המחיר זה ש-camera4less.co.il הוסיפו את המצלמה לאתר שלהם, ובמחיר נמוך ב-500 ש"ח. אין כמו תחרות כדי להוריד מחירים.

פורסם

שתי שאלות נוספות בעניין ה-GX100:

(ד.א. - עדיין המחיר כולל משלוח, סוללה נוספת ומס זה 110$ פחות, למרות שבהפרש כזה זה ממש גבולי)

עלה לך 2100 ש"ח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים