עבור לתוכן

עבמים וחייזרים

Featured Replies

פורסם

מישהו קרה את הספר "מרכבות האלים" זה ספר נהדר שמסביר תאוריה שאומרת (בקיצור) שבני האדם הם מעיין ניסוי של "חייזרים"

שבחרו את כדור הארץ סילקו את כל המטרדים שהיו (דינוזאורים)נתנו לנו חוקים ודרך חיים (לוחות הברית) ועזבו אותנו בנקודה מסוימת...

אני קראתי את הספר הזה ובהחלט מוצגות שם תיאוריות מעניינות,כגון שהמבול של נוח היה בעצם כדי להשמיד ניסוי לא יוצלח בבני האדם שעשו החייזרים,שסדום ועמורה הושמדו בפיצוץ גרעיני ועוד כל מני תיאוריות מסובכות ומעניינות,לפון דניקן יש עוד ספרים שכדאי לקרוא אותם.

• תגובות 46
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני קראתי אותו, ספר איכותי לדעתי באמת.

יש הרבה שאומרים שהספר מלא בשטויות אבל אף אחד מהם לא הוכיח את טענתו עד עכשיו (אני מדבר על דיונים קודמים בקהילה לגבי הספר הזה) אשמח לראות הוכחות נגד הטענות בספר :)

פורסם

אני קראתי את הספר הזה ובהחלט מוצגות שם תיאוריות מעניינות,כגון שהמבול של נוח היה בעצם כדי להשמיד ניסוי לא יוצלח בבני האדם שעשו החייזרים,שסדום ועמורה הושמדו בפיצוץ גרעיני ועוד כל מני תיאוריות מסובכות ומעניינות,לפון דניקן יש עוד ספרים שכדאי לקרוא אותם.

וזה למה יש שם את הכור הגרעיני? בשביל לחפות על הניסוי הגרעיני של החייזרים?

פורסם

אני מאמין בחיזרים ולא רק בחייזרים אלא גם בעובדה שהם אינטלגנטים בהרבה מאיתנו לכו אחריי טיפה

יקום בן 13-15 מיליארד שנה-עובדה

בני אדם 1 מיליון שנה\ 3 מיליון שנה (תלוי ממתי אתה מתחיל לבדוק הופעתו של קוף האדם או האדם עצמו)-עובדה

לכן היקום גדול מבני האדם פי 15 מיליון שנה- עובדה

מסקנה- לחיים חוצנים היה זמן רב בהרבה להתפתח ולכן הם אינטלגנטים יותר, או שפשוט הם הגיעו למצב של הכחדה עצמית כמו שאנחנו נגיע בקרוב (אני אופטימיסט מושבע ;D)

פורסם

מישהו פה רואה יותר מדי 7 DAYS... ;D ;D

פורסם

אויייי אני חולה על 7DAYS אבל מה הקשר?

עריכה- חוץ מהעובדה ששניהם מדע בדיוני?

פורסם

שגם שם יש מכונות זמן, שגם שם מעוותים את הזמן ושגם שם יש חייזרים מתקדמים הרבה יותר מבני האדם?

צודק, אין קשר.

פורסם

לדעתי יש בשאר היקם עוד צורות חיים.

חלק יותר מפותחים מאיתנו וחלק פחות ואולי אפילו לא יודעים לתקשר (חידקים... פעם גם פה היו רק חידקים)

משהו מעניין זה אם יש נגיד חיזרים הרבה יותר מפותחים מאיתנו, האם אתם חושבים שבעולם שלהם יש גם מלחמות? או בצורה עקיפה, אם הם יבואו אלינו הם ירצו להשמיד אותנו או לא...

ובקשר לטענה שמישהו אמר פה, שאנחנו לא יודעים כמה יקומים יש.

מה זאת אומרת?! יש יקום אחד....

איך יכולים להיות כמה?!

בכלל כל הנושא הזה מאוד מעניין, מה אתם חושבים יש בסוף היקום... :jump: ??? ::):bash::jump::o

פורסם

יש כמה תאוריות ליקומים מקבילים כי יש בעיה בעית הסבא שנגיד איש מסוי יסעה לעבר ויהרוג את סבא שלו לפני שהוליד את אבא שלו אז זה לא הגיוני אם מה השם אומרים שאתה נושא לעתיד או לעבר את בעצם נוסע ליקום מדויק כמו שהיה עד שאתה מגיע ומשנה אותו

פורסם

וזה למה יש שם את הכור הגרעיני? בשביל לחפות על הניסוי הגרעיני של החייזרים?

את זה אתה אמרת....ואין לי מה לענות לך על שאלות ותשובות שאתה נותן לעצמך

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום חברים , מצטער שהרבה מזן לא הייתי כאן מסיבות מצערות , אבל אתם מתבלבלים בין אל לברואים יש אל שיצר את כולם האלוקים , לא להתבלבל בין אל לברואים .

פורסם

שלום חברים , מצטער שהרבה מזן לא הייתי כאן מסיבות מצערות , אבל אתם מתבלבלים בין אל לברואים יש אל שיצר את כולם האלוקים , לא להתבלבל בין אל לברואים .

אוף עם הדתיים הפנאטים האלה. :bash:

ומה גם שההתבטאות שלו שווה לתחת.

אם אתה רוצה להביע את דעתך, תשים לב להתנסחות שלך.

זה כאילו אנשים לא אוהבים עברית ומנסים לקלקל אותה.

פורסם

אבל למה להקפיץ?! זה דיוןן מלפני שנתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים