פורסם 2003 באפריל 522 שנים חברים שלום רכשתי לפני כ 3 חודשים HD תוצרת MAXTOR 7200/133 כנראה נדפק לי שליש מהנפח . המקום שרכשתי כבר לא קיים איך אני ממש אצל היבואן בארץ אודה על המידע והנסיון שלכם בנושא בברכה ???
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים לצערך ישנם הרבה יבואנים שמוכרים MAXTOR כך שאתה תצתרך להגיד לנו אם יש איזו מדבקה על הכונן הקשיח אם יש תגיד מה כתוב עליה ונגיד לך אם נזהה את היבואן , מה שאני יכול להגיד לך מראש שלרוס זה SPIRITUS הם עובדים המון עם מקסטורים אבל הם עברו לשיטת ברקודים כבר ו SPRINT הם גם יבואנים של מקסטורים.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים מחבר [מה שאני יכול להגיד לך מראש שלרוס זה SPIRITUS הם עובדים המון עם מקסטורים אבל הם עברו לשיטת ברקודים כבר ו SPRINT הם גם יבואנים של מקסטורים. ]אחי איפה הם יושבים שנוכל לפתור הבעיה יש גם איזה חברה בכרמיאל שהיא נציגת מקסטור :saint:חג שמח וכשר
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים יש להם שניי סניפים לפי מה שידוע לי אני מתכוון לSPRINT אחד בתל-אביב והשני בצפון וזה לא בחיפה אני לא זוכר אני ישאל בעבודה אני יגיד לך .מה שכן הם התחילו לעשות בלאגן עם אחריות הם הוציאו חוק שאומר שהם לא מקבלים אחריו יד שלישית זאת אומרת שאם הכונן הקשיח של נקנה מחנות כלשהיא והלכתה לחנות אחרת והם שלחו אותו לספרינט הם לא יחליפו המניאקים האלו קרה לי קטע כזה בעבודה לפני שבוע.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים מחבר אחי תודה אשמח לקבל את הטיפים מכל אחת כי יש כאן נושא צרכני גרידא ואנו כולם צריכים לוודא שיכולים לממש אחריות לנושא המדבקות איך יודעים מי היבואן ומי האחראי לפעמים מודבק לפעמים לא או שיש איזה סימן שהם רק מכירים בכל אופן כדאי שהמידי יהי לידעת כל החברים ואשמח לקבל את כל הטיפים בברכה :saint: וחג שמח וכשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.