עבור לתוכן

דייט ראשון בסילבסטר, לאן?

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה להיות מוקף בילדים בני 12 ו-13, לך על זה.

שכחת לציין בן כמה אתה ובת כמה בת הזוג.

פורסם

מנסיון, גם באולינג וגם סנוקר הם אפשרויות ממש נחמדות לדייט ראשון, מהבחינה הזאת שאתם לא חייבים להתקע בשיחה ובשתיקות מביכות, ויש לכם את המשחק שיספק נושאי שיחה וישבור את הקרח. מה שכן אני לא יודע אם זה כל כך יתאים לסילבסטר כשהכל יהיה מפוצץ...

פורסם

באולינג זה מקום שיהיו בו גם ילדים בני 8, דבר שאני מאוד לא ממליץ, כמו כן - המשחק יכול לשעמם וזה יותר מדי "חסר רמה" מבחינת צורת לבוש, נראה אותה מגיעה לשם על עקבים.

סנוקר מצד שני זה מקום מאוד מעולה, יש אווירה איכותית, מקום מהודר, יש מה לשתות ותמיד אפשר ללמד אותה איך לשחק. ;)

פורסם

סנוקר נשמע פצצה.... לך על סנוקר

פורסם

מבטלים אותו וקובעים לתאריך אחר.

למה חשוב לך לציין את התאריך הזה ?

יום על שם צורר יהודים .

קיבלת מתנות כבר בקריסמס ?

פורסם

מבטלים אותו וקובעים לתאריך אחר.

למה חשוב לך לציין את התאריך הזה ?

יום על שם צורר יהודים .

קיבלת מתנות כבר בקריסמס ?

ignorance is bliss :-\

תלמד משהו ילד:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%91%D7%A1%D7%98%D7%A8

פורסם

כל שנה נצטרך לומר מחדש?

מציינים את התאריך הזה כי הוא ראש השנה האזרחית, לא כי חוגגים לכבוד מישהו.

פורסם

אצל שאר העמים זה חג ושאתה מציין זאת ביחד איתם בהחלט אפשר לקרוא לזה התבוללות.

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה .אני נתתי את דעתי !

פורסם

למה כל ישראל משתמשת בתאריך לועזי ולא עיברי?

אותו הדבר השנה החדשה.

פורסם

אצל שאר העמים זה חג ושאתה מציין זאת ביחד איתם בהחלט אפשר לקרוא לזה התבוללות.

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה .אני נתתי את דעתי !

סבבה שזאת דעתך, אבל היא מתודלקת ע"י שקרים ומיתוסים שאפילו לא טרחת לבדוק אם הם נכונים.

אי אפשר לשלול יום חג כל כך גלובלי על בסיס שטויות שמקבלים במכתבי שרשרת במייל :nixweiss:

פורסם

סבבה שזאת דעתך, אבל היא מתודלקת ע"י על שקרים ומיתוסים שאפילו לא טרחת לבדוק אם הם נכונים.

אי אפשר לשלול יום חג כל כך גלובלי על בסיס שטויות שמקבלים במכתבי שרשרת במייל :nixweiss:

וזה שהסתכלת בויקיפדיה אומר שאתה טרחת לבדוק מן הסתם...

וכמו שלי אין באמת מושג אם הסיפורים באמת נכונים או לא גם לך אין כי שנינו לא היינו שם.

אני "מתודלק" משואה שעברנו...מנאצים שמתגלים לך בפ"ת ומאינספור קללות במשחקי רשת שאתה נכנס בניק israel3234 .

פורסם

אפרופו משחקי רשת, אני רק רוצה לציין שבסרברים הישראלים זה הרבה יותר גרוע :screwy:

חיסלת מישהו בHS - "איזה צי'טר הומו"

וכו' וכו' וכו' וכו' וזה לא פוסק, ואם הבחור ממש רוצה, אז הוא עושה vote נגדך, כן כן, ככה זה כשאתה משחק מול ישראלים קטנים מעצבנים.

ועוד דבר, מי שרוצה שיחגוג ואפילו שיתנצר, למה לעזאזל אכפת לך?! למה תמיד כולם דוחפים את האף שלהם לכל חור?!

פורסם

למה אני בכלל טורח? :-\

פורסם

למה אני בכלל טורח? :-\

אל תטרח זה אחד מהנושאים שאנשים תמיד ידברו עליהם ויריבו. בוא נסגור את זה פה , לי אישית נמאס לשמוע שאם אני חוגג את ראש השנה אז אני נוצרי\ יהודי מבולל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים