פורסם 2003 באפריל 522 שנים היייש לי AMD 1700XP+ (13mic) dGigabyte KT400 וזיכרון Sumsung 512MB DDR PC2700ואני רוצה להמהיר את המעבד ל1850-1900 מ"האני צריך המלצה לפתרון קירור כמה שיותר פשוט ושקטשישאיר את המערכת שלי יציבה במהירות הזאת ...בכלל, אפשרי לעשות את זה עם המאוורר שבא עם המעבד ?2. עוד שאלה ... שאני מנסה להמהיר את המעבד עם EasyTune4 ומשתמש במצב הEASY MODE שלה ומגדיר את הSystem Bus עד 151MZ זה עובד מצויין אבל ברגע שאני מנסה 152 המחשב קופא מייד שאני מבצע את ההמהרה ... מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2003 באפריל 522 שנים מה הטמפ' של הזיכרונות?מה הדירוג של המעבד?לגבי קירור, בפוטנציאל, על הנייר, אתה לא אמור להגיע להרבה. אני יכול להמליץ לך על V7+ ב 120~ שקל, אם יש לך יותר כסף אפשר ללכת על משהו יותר טוב ...
פורסם 2003 באפריל 522 שנים בנוגע לבעיה באמת צריך קצת יותר מידע - אבל נראה לי שאתה צריך להעלות מתח למעבד - !!!!!!! אבל לא לפני שאתה מנטר את החום - שלא יהיו אי הבנות - OC -> חום -> בלגאן !!!!!! :jump: לגבי הקירור - אני משתמש ב SK7 עם SF2 של TT - פיתרון מצויין - יותר טוב אבל יותר יקר מה וולקנו 7+ (220~) (אם אתה לא הולך להמהיר מאוד הוולקנו יתן לך ביצועים טובים - אבל אני ממליץ להשקיע קצת כי אחרי שתמהיר אתה בטוח תרצה להמהיר עוד ... )
פורסם 2003 באפריל 522 שנים מחבר 1. לגבי הזכרונות - אין לי איך לבדוק את הטמפ' כתוב לי רק של המעבד והלוח אם ולמה אתה מתכוון בדירוג ?.... זה לא ה1700XP ?2. אז ככה, זה לא תוקע את המחשב בגלל החום, כי זה נתקע אחרי שניה שאני ממהיר וזה לא מספיק להתחמם אפילו .... לפי מה שהבנתי התוכנה מעלה אוטומטית את המתח למעבד ולכל מה שצריך כדי לעשות אוברקלוקינג מוצלח... אגב, מה רמת הרעש של המאווררים האלה ... ואין משהו קצת יותר זול ... אני לא מתכוון להמהיר בהרבה ...
פורסם 2003 באפריל 522 שנים מחבר VOLCANO6CU נראה טובאגב, קיבלתי עם המעבד את Iceman 1680שלפי המפרט שלו - נראה די טוב -מהירות סיבוב 4200 RPMרעש 31 DB0.15AMPהוא לא אמור להספיק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.