פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים יש לי בעיה עם קובץ DLL (אשר מוצגת בתמונה הבאה)... ברצוני לדעת מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ הזה שישיש קובץ "נקי" והיכן אני אמור לשים את הקובץ לאחר הורדתו?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים חיפשתי בגוגל ואומרים שזה רוגלות או וירוס .. כדי שנהיה יותר בטוחים , תעשה סריקת וירוסים ורוגלות
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר עשעיתי סריקה של רוגלות ואנטי וירוס ולא נמצא שום דבר.....איך פותרים את הבעיה הזו?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים לא יודע להגיד לך , אם תחפש את השם הזה בגוגל תמצא רק 2 פורומים , בפורום מדברים על משהו אחר ..תנסה לעשות SCAN ב HJTInstallהורדה : http://www.trendsecure.com/portal/en-US/threat_analytics/HJTInstall.exe
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר אולי תנסה SFC /SCANNOW לא נראה יעזור , אבל תנסהזאת פקודה שאני רושם בדוס..?
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר מצאתי את הפתרון והתקלה נפתרה....תודה ל-Vampire_Master על העזרה בנסיון פתרון הבעיה...
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר רשמתי את שם הקובץ בגוגל ולאחר שהוא מצא לי שני אתרים נכנסתי שם לקישור/האתר השני ובעזרת שתי התוכנות שמוצגות שם ובהסבר מפורט פתרתי את התקלה וכעת כבר לא עולה לי הודעת השגיאה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.