עבור לתוכן

Iaudio - A3 OR Q5

Featured Replies

פורסם

ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל.

עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם?

גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?

פורסם

בקשר לתקלות של הA3 או בכלל-אז תמיד יוצאים FW חדשים שמתקנים אותם ומשפרים.בגלל שהם מוצרים די חדשים אז יש עדיין באגים ותקלות שלא נבדקו על ידי קהל רב ובטוח יתוקנו וכבר חלקם תוקנו בFW החדשים שCOWON הוציא .

בקשר להבדלים אז בעיקרון הA3 הוא PVP שהמטרה העיקרית שלו היא שימוש בסרטים- אם זה לצפות להקליט או לחבר לטלוויזיה שלך או אפילו ל HD שלך (לדוגמא הנה קישור http://iaudiophile.net/gallery/albums/A3/A3_pics_013d.jpg ).

הQ5 הוא נגן PMP שהגרסאה שכנראה אתה מדבר עליה היא הQ5W שבא עם חיבור מלא לאינטרנט ובלוטוט 2.0.הQ5 הוא פחות עוצמתי עם וידאו אבל הוא מספק את רוב צרכי הוידאו של הגאגטר הממוצע.

שני הנגנים תומכים בפורמט רחב של קודקים של אודיו למשל הA3 תומך בערך ב15 סוגים שונים שאת רובם רק אודיופילים מכירים.

לשניהם יש USB HOST שזה אומר שאתה למשל מחבר את המצלמה שלך אליו ומעתיק מתוכה קבצים.

זה ממש בקצרה אבל אני אישית הייתי הולך על הQ5W שהוא מסך נגיעה מה שאומר יותר פעולות וכי יכולים להיות לי יותר שימושים איתו .

בקשר לביקורות אז בגלל שהנגן עוד בתחילת דרכו הוא ישתפר וזה מה שיפה בנגנים של COWON שהם רק משתפרים כל הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים