פורסם 2003 באפריל 422 שנים מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר כן!כי הכבל USB מצורף למדפסת רק אם היא נקנתה ביפן(ע"פ חוברת ההוראות).אם אני אחבר את המדפסת דרך ה-USB היא לא "תתאתחל"?והאם זה משנה אם המדפסת מחוברת ליציאת 2 או 1.1?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים איך המדפסת טובה ניסית להדפיס תמונות ועם כן איך יצאו אני מתכוונן לקנות בדיוק כזאת ודרך אגב כמה עלתה לך?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אם לא קיבלת כבל אז תקנה, זה עולה גרושיםוזה לא משנה אם 1.1 או 2המדפסת היא מן הסתם 1.1 ולUSB 2 יש תאימות ל1.1
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר איך המדפסת טובה ניסית להדפיס תמונות ועם כן איך יצאו אני מתכוונן לקנות בדיוק כזאת ודרך אגב כמה עלתה לך? המדפסת נקנתה באחת ממערכות המכרזים בארץ(לא משנה איזה) במחיר של 629 ש"ח כולל משלוח,וההדפסים שלה מעולים לקבוצת המחיר הזאת(היא גם היחידה עם תמיכה ב-PhotoREt IV בקבוצת המחיר הזאת). אבל קח בחשבון שהיא באה ללא כבל USB וצריך לקנות אותו בנפרד.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אצלי בכלל לא הפעלתי את ה-USB 2 לא נראה לי שיש משהו שתומך בזה, אולי רק דיסקים חיצוניים.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אם רשום אז תשתמשלמרות שזה קצת מצחיק אחרי הכל המדפסת היא הרכיב הכי איטי שקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.