עבור לתוכן

שלום לכולם יש לי כאן בעיה ואני מצפה שתעזרו לי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה

קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ?

אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם

ATI 3870

GEFORCE 8800 GT

לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT

וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI

היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי

א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מרעיש ומתחמם .אבל דילגתי האם לקנות אותו למרות 3870 שהוא גם טוב?

ב. איפה לעזאזל אפשר להשיג את הכרטיס הזה בפחות מ 1300 כי לא מצאתי יותר זול מ 1500 או רק מדברים וחופרים בראש

ג. איזה חברה שהכרטיס שלה לא מרעיש ASUS או GIGABYET

ד.שמעתי שהתקינו לכרטיסים האלה מאווררים יותר טובים ושקטים 8800GT כמובן איך אני אדע לא לפי מראה כמובן

ה.תודה רבה רבה לכם אני מחכה לתשובות בעיכר האחראים

תודה מראש

פורסם

א. "אני מצפה שתעזרו לי" עושה קצת הרגשה רעה כזאת בקצה האחורי של המוח שלי...

---

ולשאלות:

א.GT מציג ביצועים עדיפים צריכת חשמל נמוכה יותר ופליטת חום בערך זהה ל3870

ב.תחפש יש מגוון חנויות וחברות בעיקרן הכרטיס הזול ביותר עם שנתיים+ אחריות זה מה שאתה צריך למצוא

ג.כל החברות שמשתמשות בקירור המקורי (הדק הזה) הכרטיסים שלהם מרעישים באותה מידע (אם תצליח למצוא כרטיס עם קירור אחר באותו מחיר אני ממליץ לקחת אותו המאוורר האחר מציג ביצועים טובים יותר ולפעמים רעש נמוך יותר)

ד.הקירור הדק תמיד היה הקירור הדק

ה.שוב... כמו בא' "אני מחכה לתשובות" עושה הרגשה רעה כזאת....

פורסם
  • מחבר

מזה עוד לא פתחתי את האשכול ואני מצטער על ה (אני מצפה) והאם המחשב שלי מספיק ל כרטיס הזה

תודה לכל העוזרים

ו ראפיר תמונה תותחית חח

פורסם

כן המחשב מספיק לכרטיס רק צריך לבדוק איזה ספק בדיוק יש לך

פורסם
  • מחבר

ראיתי שרשום שם 500 WATT

אבל הוא ספק סטנדרטי 100 שקל ככל הנראה

יש לך הצעה לספק מתאים

אני רוצה לקנות הכרטיס מפה KSP.CO.IL מה אתה אומר 1560

פורסם

המחיר של הכרטיס ב - KSP לא משתלם.

בכל מקרה תרשום את התקציב ואפיק התקשורת (PCI-E/AGP) שלך בכותרת ומפרט מלא בהודעה הראשית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים