פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים שלום לכם.יש לי מערכת הפעלה win-xp, ואני משתמש בתוכנת outlook express.יש לי שם הרבה מאוד קבצים, (קרוב ל-2500 קבצים מפוזרים בתיקיות שונות). יש לי אליכם 4 שאלות!!!1.אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני רוצה שאחרי הפרמוט הכל יחזור למה שהיה קודם.(הכוונה היא שהקבצים שהיו לי ב outlook ישארו לי באותו מקום וירשם אותו דבר , בקיצור שלא ימחק כלום).2. אני רוצה לדעת במחשב איפה נמצאים הקבצים של ה-outlook במחשב, איפה אני יכול למצוא אותם.(מה השם של הקבצים *סיומת*).3.האם זה בריא למחשב שיהיה כל כך הרבה קבצים בתוכנת ה- outlook?4.ואיך אני יכול לגבות את הקבצים שיש ב-outlook? (יש איזה שהוא תוכנה).בתודה מראש בר לוי!!!
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר מישהו בבקשה יכול לתת לי תשובה יותר מפורטת ויותר מקצועית לשאלה שכתבתי.בתודה מראש בר לוי!!!
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים בנוגע לשאלה הראשונה והשנייה : רועי נתן לך את המיקום של הקבצים כך שתוכל להעתיק אותם לדיסק או DISK ON KEYבנוגע לשאלה השלישית : זה ס"כ הודעות , מבחינתי אני קראתי ת'הודעה זהו מחקתי , אם זה משהו חשוב אני משאירבנוגע לשאלה הרביעית : תוכנה אין לא מכיר ספיציפית לOUTLOOK או בכלל גיבוי הודעות אימייל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.