עבור לתוכן

מחפש תוכנה טובה שמקריאה טקסט באנגלית

Featured Replies

פורסם

קורא לי הרבה שאני מתעצל לקרוא טקסטים ארוכים באנגלית, אז החלטתי להוריד תוכנה שתקריא לי.

יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת? רצוי שהיא תהיה כמה שיותר מהירה לשימוש, ושהקולות המקריאים יהיו נורמליים.

תודה

פורסם

תוכנה שאתה לא צריך להעתיק לתוכה את הטקסט, אלה שתסמן אותו או משהוא כזה והיא תקריא אותו משם.

;D

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין המלצה?

פורסם

כנראה שאף אחד פה בפורומים לא עד כדי כך עצלן (הפתעה !!!!!!!!!! :lol: )

אני יודע של-XP יש SPEECH מובנה במערכת אבל הקול של זה והמבטא פשוט דוחים !

פורסם
  • מחבר

כן. בטח. כולם פה קופצים על מאמרים ארוכים באנגלית, כמו עלוקות שצמאות לידע.

יש מצבים שרק בגלל האורך, אין לך כוח להתחיל לקרוא. אז אני משאיר את לאחר כך, ואז בכלל לא קורא.

תוכנה יכולה לעזור.

בכל אופן רציתי לשמוע המלצות, אבל אם אף אחד לא משתמש בכזאת, אני אחפש כבר משהו.

הקרין של XP גם לא נוח, וגם הקול לא משהו. כמו שאמרת.

לא מבין בשביל מה יש אותו בכלל.

פורסם
  • מחבר

טוב. ערכתי חיפוש לתוכנה פופולרית כזאת ב www.download.com. התוכנה הכי פופולרית (91%) היתה ReadPlease 2002.

הורדתי אותה לבדיקה. בהתקנה יש אפשרות להתקין את הגירסה החינמית או גרסת ה Trial בנוסף לחינמית.

אחרי ההתקנה והפעלת התוכנה לא הצלחתי לעשות הקראת טקסט בגלל שגיאה בלתי מובנת כלל שהתוכנה הוציאה. חיפשתי באתר של התוכנה, והיה שם פאץ' לכל בעלי ווינדוס XP. אפשר להוריד אותו מכאן.

סך הכל התוכנה מאוד נוחה לשימוש, יש אפשרות שברגע שטקסט מעובר אל ה Clip board התוכנה מתחילה להקריא. נוח.

יש לה שני חיסרונות:

1) הקולות קצת לא משהו, למרות שאפשר להבין.

2) אני לא מוצא סריאל לגירסת הניסיון

סך הכל תוכנה לא רעה. מעניין אם יש יותר טובות.

פורסם

נראה לי שיש איזושהי בעיה עם הקטע של "מחשב מדבר". למיקרוסופט יש את כל המשאבים, אנשי הפיתוח, הגישה הישירה והבלעדית ל-CORE של מערכות ההפעלה שלהם ובכל זאת הם לא פיתחו אפשרות דיבור נורמלית לאף מערכת שלהם כולל ה-XP ה"מפוארת". כנראה שיש עם זה בעיה טכנית כלשהי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים