פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים שלום.בזמן האחרון התמכרתי למשקה.הבעיה שאני לא מוצא מאיפה אפשר לקנות את האבקה.לצערי מצאתי רק באתרים מחו"ל כולל EBAYאשר מוכרים את האבקה ובהרבה כסף!האם מישהו נתקל במקום שמוכר בארץ?בתודה
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים מאיפה השגת את המשקה מקודם?אתה נוגד את עצמך עם ההודעה הזאת...איך יכולת להתמכר אם זה נגיש רק בחו"ל?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים 1. קפוץ לחנות התבלינים החביבה עליך. 2. אסוף את המצרכים הבאים: - מקלות קינמון (עבים יפים). - תרמילי הל (קרדמון). - ציפורן. - גרגירי פלפל אנגלי. 3. חזור הביתה, קח פינג'אן או סיר קטן. 4. שים בסיר: - מים. - שלושה מקלות קינמון. - שלושה תרמילי הל מפוצחים. - שלוש ציפורניים. - שני גרגירי פלפל אנגלי. 5. הבא לרתיחה ותן לתה לנוח כ-5 דקות (למיצוי הטעם). 6. מזוג לכוס, הוסף חלב (עדיף חם) והמתק. תפסיק לבזבז את הזמן והכסף בארומה.
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר קראתי את המתכון הזהאבל למי באמת יש זיין להתחיל לבשל דבריםאני רוצה אבקה.חוץ מזה יש את זה בהרבה מקומות חוץ מארומהמעניין מאיפה הם מקבלים את האספקה של זה...אולי אפשר ללכת "למקור"
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים קראתי את המתכון הזהאבל למי באמת יש זיין להתחיל לבשל דבריםאני רוצה אבקה.חוץ מזה יש את זה בהרבה מקומות חוץ מארומהמעניין מאיפה הם מקבלים את האספקה של זה...אולי אפשר ללכת "למקור"תיפתח דפי זהב תחפש ספקים של המשקאות האלה (ספקים לבתי קפה)
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים תיפתח דפי זהב תחפש ספקים של המשקאות האלה (ספקים לבתי קפה)זה אם הוא רוצה לקנות הרים של אבקה. אני לא בטוח שהוא מסוגל לשתות כל כך הרבה. לכמויות קטנות אני לא חושב שאין סיבה לטחון בבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.