עבור לתוכן

סוף פרויקט computer oil.....

Featured Replies

פורסם

מה חשבת לעצמך שהשתמשת בשמן בישול?

קודם כל זה באמת מגעיל זה לא יפה הצהוב פיפי הזה

שנית אם אתה רוצה לחבר למחשב שלך מערכת תאורה על ידי לדים או קטודה הצהוב הזה זה הורס את הצבע של הלדים \ קטודה

(לי אישית מוחבר למחשב שלי מערכת לדים שאני בניתי שפועלת על ידי המוסיקה עם מתג של כיבוי הדלקה ואפשרות שזה יעבוד גם לפי המוסיקה)

השמן מתחמם אש ולא מתקרר זה שאתה חיברת לזה עוד איזה שהוא משאבה של בועות זה עדיין חם מאוד ובאמת שאפשר לתגן עם

זה צ'יפס ובוא נגיד ככה גם אם השמן לא מגיע לטמפ' של 100 מעלות ונגיד שזה על 70 אז זה עדין חם מאוד וזה יגרום למחשב שלך לעבוד מאוד מאוד חלש!

חוץ מזה שזה מסוכן מאוד לדוגמה אם האקווריום חס וחלילה מתפוצץ פתאום (ולנו כבר היה מקרים כאלו בעבר) או שילד נוגע בזה

הוא יכול לקבל כיווה מאוד מאוד רצינית

אבל יש אפשרות אחרת לקרר את השמן על ידי מערכת קירור מים אשר תשאב את השמן מצידו העליון של האקווריום

ותזרים שמן קר לאזור התחתון

תחשוב על זה, זה חומר למחשבה.

• תגובות 42
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב שאתה לא מגזים...

בדוגמא שאני הבאתי המעבד הגיע ל80 מעלות בערך אחרי 12 שעות של מאמץ.

א. 12 שעות של מאמץ זה לא משהו שקורה על מחשב רגיל.

ב. 80 מעלות מעבד אומר משהו כמו 60 מעלות שמן אולי.

ג. המעבד הספציפי יכול לעבוד ב80 מעלות. זה לא אידיאלי וזה משתנה ממעבד למעבד אבל זה לא בלתי אפשר.

פורסם
  • מחבר

Nihility עזוב אותו הוא מקנה...... :lol:

1.כולם מבינים שהוא מגזים! אבל ממש מגזים :-)

2.זה מאד יפה ובמציאות זה עוד יותר מגניב!!(לפי דעתי וזה הכי חשוב) ובכלל שזה צהוב כולם התלהבו מהצבע.

3.מי בכלל דיבר על לדים ומנורות שהוא מבלבל את השכל??? :nixweiss:

4.מההתחלה לא היה לזה שום מטרה לקירור..... לומרות שזה מקרר ואחרי בדיקות לא מעמיקות היה שיפור ושוני בטמפ ו(כאגב הטמפ ששוררת באקוריום היא 36 אז איזה כויה אפשר לכבל חחח)

5.גם מחשב רגיל מסוכן במידה כזו או אחרת... יכול לבוא הילד ולקבל 220V...

6.הכל היה למטרת הנה ונוי בשביל הכייף האישי שלי... בסך הכל רציתי לשתף את החברה בפורם שיהנו ויקבלו השראה כזו או אחרת וליצור אפילו אולי משהו יותר מגניב ממה שאני בניתי :)

פורסם

יצא טוב, זה א'.

ב'- אפשר להוסיף רדיאטור, שזה ישפר משמעותית את הטמפ'. בדוגמא שNihility הביא עם רדיאטור הם הגיעו למקסימום 45 מעלות.

פורסם
  • מחבר

Nihility עזוב אותו הוא מקנה...... :lol:

1.כולם מבינים שהוא מגזים! אבל ממש מגזים :-)

2.זה מאד יפה ובמציאות זה עוד יותר מגניב!!(לפי דעתי וזה הכי חשוב) ובכלל שזה צהוב כולם התלהבו מהצבע.

3.מי בכלל דיבר על לדים ומנורות שהוא מבלבל את השכל??? :nixweiss:

4.מההתחלה לא היה לזה שום מטרה לקירור..... לומרות שזה מקרר ואחרי בדיקות לא מעמיקות היה שיפור ושוני בטמפ ו(כאגב הטמפ ששוררת באקוריום היא 36 אז איזה כויה אפשר לכבל חחח)

5.גם מחשב רגיל מסוכן במידה כזו או אחרת... יכול לבוא הילד ולקבל 220V...

6.הכל היה למטרת הנה ונוי בשביל הכייף האישי שלי... בסך הכל רציתי לשתף את החברה בפורם שיהנו ויקבלו השראה כזו או אחרת וליצור אפילו אולי משהו יותר מגניב ממה שאני בניתי :)

פורסם
  • מחבר

זהו כולם ראו????

פורסם

אתה מאוכזב?

פורסם
  • מחבר

ממה?

פורסם

כמו שעוד משיהו שאל פה,

אני לא מבין איך המאווררים עובדים בצורה נורמילת כשכל המארז מלא בשמן...

פורסם

זה לא מפריע, קצת יותר קשה להם להסתובב זה הכל.

אם בא לך שיסתובב יותר מהר תוריד קצת מהקצוות שלהם אבל אין בזה שום צורך

פורסם

סוף הדרך, ממש נראה טוב, באמת אבל למען הקירור עדיף לשים רדיאטור, אהבתי את מה שאתה עשית עם האקווריום הרבה יותר ממה שאלה ביוטיב עשו

פורסם

רוב אלה ביוטוב עשו עם אקווריום, רק טומס עשו עם מארז פרספקס

פורסם

מפציץ אחי כל הכבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים