עבור לתוכן

סוף פרויקט computer oil.....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשה אני מדליק את המחשב ונכנס לBIOS אז 36 CPU

אבל אני לא יודע איך לבדוק בזמן אמת בלינוקס?

• תגובות 42
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי חזק

עוד חודש תגיד לנו מה קורה עם המחשב, אני אשקול לעשות גם

פורסם

פרויקט יפה :)

ד"א לינוקס לא מאמצת את המעבד הטמפ' הם פחות או יותר כמו שאתה רואה בביוס

פורסם

פרויקט יפה :)

ד"א לינוקס לא מאמצת את המעבד הטמפ' הם פחות או יותר כמו שאתה רואה בביוס

הא הא ברור לינוקס זאת מערכת חלומית שיכולה לרוץ גם על ביצה קשה נכון...?

לינוקס "מאמצת" את המחשב לא פחות ולא יותר מWindows, תריץ אפליקציה שתעבוד כל הזמן לא משנה איזה מערכת הפעלה יש לך המעבד שלך יהיה ב100%.

כמובן שזה לא אומר כלום כיוון שגם ב100% מאמץ זה לא אומר שכל המעבד פעיל, אבל אם תקח אפליקציה שמחשבת בנקודה צפה ומריצה פעולות לוגיות זה דיי מבטיח את זה. בפעילות שוטפת רוב ההפצות כיום זוללות לא פחות זכרון ומחזורי שעון מאשר Windows אז תצא מהסרט ותפסיק לפלוט שטויות.

פורסם
  • מחבר

נכון!!!!

פורסם

יפה

אבל לדעתי הצבע הצהוב פיפי והשומני הזה לא עושה טוב :@

לדעתי עדיף מים מזוקקים :>

פורסם

מים מזוקקים יגרמו לקצר, בסופו של דבר הם יצברו לכלוך ואבק מהאויר ויגרמו לקצר.

אם צבע זו הבעיה אפשר להשתמש בשמן מינרלי, אני בטוח שאפשר להשיג בכמות מסחרית איפשהו במחיר סביר.

אולי יש איזה חברה שמוכרת שמן תינוקות זול, צריך לברר עם ספקים בארץ.

כל הכבוד על היוזמה, נראה לי שגם אני אנסה את זה, יש לי מחשב ישן שיהיה מושלם לפרוייקט הזה.

נראה לי שאפשר לחסוך בשמן אם מקטינים את גודל המיכל, רק הלוח אם והכרטיס מסך צריכים להירטב אז אפשר להשתמש באקווריום קטן יותר.

פורסם

שמן זית הכי בריא לעורקי המעבד

פורסם

אני במגעים להשיג שמן מינרלי, ברגע שיהיה אני גם ינסה.

מה שמעניין אותי זה האם זה באמת עוזר לקירור ? :)

פורסם

תשמע,שמן בטח יוציא חום בצורה הרבה יותר אפקטיבית מאשר אוויר כיוון שהוא לא תלוי בזרימה או בעיצוב המארז.

הוספת בועות לפי דעתי זה רעיון טוב זה מאפשר זירוז העברת החום מהמחשב,(אישית אני חושב שאתה צריך למעלה 2 מאוררים שיוציאו את החום).

פורסם
  • מחבר

כן רק חבל שזו לא התחלית שלי.....

פורסם

רעיון.

שים במקפיא במתקן קוביות שמן,

ואז כשהטמפ' קצת עולה זרוק לבפנים כמה קוביות שמן לצנן את האוירה.

פורסם

איך המאווררים מסתדרים עם השמן?

ההגיון שלי אומר שהם לא יעבדו בצמיגות של השמן וישרפו בסופו של דבר.

פורסם

גם אני רוצה :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

פורסם

יפה מאוד :yelclap:

לכל מי ששאל על הקירור של השמן, יש די הרבה אנשים שניסו את זה וכולם הגיעו למסקנה שמבחינת קירור זה לא כלכך טוב. הטמפרטורה של השמן עולה ועולה ואחרי 12 שעות יכולה בקלות לעבור 70 מעלות.

היתרון הרציני של המערכת הזאת הוא שהיא שקטה לחלוטין. וזה יתרון משמעותי. כמובן, בתנאי שאין צורך להחליף רכיבים ודאגתם להוציא חוטים מאריכים לכל החיבורים על הלוח אם וכו'.

בשביל שיהיה קירור ברמה טובה עם השמן צריך לקרר אותו ברדיאטור. למחשב שלא עובד במאמץ 24\7 אין בזה צורך כל עוד לא עושים OC

http://www.pugetsystems.com/submerged.php

יש שם דוגמא למחשב קירור שמן איכותי במיוחד. כולל עדכון לאחר חצי שנה. המאמר גם עונה על כל השאלות שנשאלו פה.

ויש גם סרטון :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים