עבור לתוכן

דרייברי ה-IDE נעלמו, וצורב ה-DVD לא פועל - מה הבעיה?

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב לכולם,

עשיתי Restart למחשב, ואחריו הופיע לי הבלון הזה: "Found new hardware", בתוכו היה כתוב IDE controller. בדקתי ב-My computer, שם אכן לא הופיע כונן D: צורב ה-DVD שכתוב במפרט המחשב. אחר כך בדקתי גם ב-Device manager, גם שם היה מסומן שחסר בקר IDE. ליתר ביטחון בדקתי גם בביוס, שם הצורב מופיע.

בדקתי באתר של GB, שם יש רק דרייברים ל-SATA2-RAID. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

פורסם

אם אתה נכנס לDEVICE MANAGER , ועושה לזה UNINSTALL

ואח"כ עושה SCAN FOR HARDWARE CHANGES

ניסית כבר ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא עובד :'([br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 17:21:56

ניסיתי הרגע לעשות שוב UPDATE לדרייברים החסרים ב-Device manager, דרך האינטרנט, ושם הוא הוציא לי הודעה שתמונה שלה אני מצרף. הבעיה היא שאין לי דיסק דרייברים של לוח האם :-\

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוריד מהאתר של GIGABYTE. בכ"מ תנסה להסיר שוב את הבקר ולהפעיל מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הבקר ועשיתי Restart - עכשיו אני מוריד ומתקין מהאתר של GB דרייברים ל-SATA RAID, בתקווה וזה ישנה משהו גם ב-IDE.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 20:59:38

מסתבר שבהתקנה של דרייברי ה-SATA RAID GSATA BLA BLA BLA הייתה גם אפשרות להתקין IDE controller, התקנתי אותו, RESTART, כמה שניות מבהילות כשהוא עדיין הוציא בלון "Found new Hardware", אבל אחרי עוד כמה שניות זה הסתדר וכונן D הופיע שוב ב-My computer. בעיה נפתרה, תודה רבה לכל המגיבים בדיון (AKA Vampire_Master & ag43) על העזרה האדיבה :xyxthumbs:

דיסקי המוזיקה שלי מעולם לא נשמעו מתוקים יותר :smile1:

פורסם

בשמחה. אולי הגיע הזמן לקנות מערכת ולשמוע את המוסיקה שלך כמו שהיא אמורה להשמע ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים