עבור לתוכן

איך המדפסת hp5550

Featured Replies

פורסם

אני צריך אותה לעבודה ביתית קלה ופעם בכמה זמן להוציא תמונה על נייר רגיל או מיוחד

הציאו לי במחיר של דילר 693 שח בלבד כדאי? :hi:כולל מעמ כמובן

פורסם

ההבדל היחידי בין ה 5550 לבין ה 3820 חוץ מהעיצוב זה המהירות.

אם אתה אומר שהעבודה "קלה" אז מספיקה ה 3820.

פורסם
  • מחבר

לפי המפרט הפיקסלים יותר טובים ב5550 ככה הבנתי ז"א שעם אני ידפיס תמונה אני יראה יותר ברור זה נכון?

פורסם

לא צריך מחירים של דילר..

ראיתי מספר אתרים שבהם היא נמכרת בפחות מ-650 שקל

פורסם
  • מחבר

ומה עם המשלוח ומה עם אחריות איפה שאני קונה ברגע שהיא מקולקלת מחליפים בלי שאלות שרות 10 :hi:

פורסם

אתה הרי קונה מדפסת של HP אז למה אתה דואג לאחריות ?

אם אתה רוצה בזול עם משלוח, תקנה בוואלה שופס

אם אתה רוצה בלי משלוח, תלך לנווה שאנן 12 בתל אביב (שבתאי מחשבים), תשלם 650 שקל ותצא עם המדפסת

פורסם
  • מחבר

תודה גבר עזרת לי מאוד :hi:

פורסם

שתיהן מדפיסות ב 4800dpi עם אותו ראש דיו.

פורסם

הובכן המדספת היא סוף הדרך והיא המדפסת הכי מיקצועית תמצע היום בשוק מדפסות הזרקת הדיו כל המדפסות שמעליה זה מדפסות לתמונות עם כל הפיצרים של הדפסה ישירות מהמצלה או קריאה של כרטיסי זיכרון. לי יש את המדפסת הזאת והיא מעולה. איכות הדפסה מצוינת והיא גם מהירה. אם אתה רוצה מדפסת מיקצועית עם אתה לא הולך להדפיס הרבה ומהירות לא חשובה לך אז אתה יכול למצוא כמובן את הגמים הפחות משוכללים מזאת שיעלו לך פחות וגם יעשו לך את העבודה מצוין בכל אופן עם אתה קונה HP אתה קונה מדפסת אמינה וטובה ועם שירות מעולה.

אני בזמנו קניתי את שלי ב 799 קניתי אותה ממש כשהיא רק יצאה לשוק היום לפי מה שאני יודע המחיר לא ממש ירד.

תבדוק בכל אופן עם אתה יכול למצוא בזול יותר אז אחלה רק תבדוק שהכל תקין .

//News Flash: פרסום עולה כסף!//

פורסם

לאח שלי יש אותה....600 ש"ח קנה אותה בינואר...לפני 4 חודשים.

פצצה של מדפסת.....

פורסם

לעבודה ביתית קלה מספיקה ה-HP 3420, היא עלתה לי 380ש"ח והיא לדעתי מאוד מהירה, לא צריך יותר מזה.

פורסם

זאת מדפסת שנותנת תמורה לכסף. צריך להזהר שהניירות לא יהיו מקופלים כי זה יכול להתקע בה.

איכות הדפסה בדיוק כמו כל סדרת ה900 (על נייר רגיל) ורק על נייר פוטו היא מדפיסה יותר טוב בזכות רזולוציה 4800.

פורסם

אין ספק שזאתי מדפסת פצצה (לי יש אותה).

עיצוב טוב איכות עוד יותר, ויש לך את האפשרות להדפיס על ניר פוטו אם 6 צבעים (לא כלול אם המדפסת).

פורסם

יש אותה לבן-דוד שלי.

איכות מצויינת אבל יש חיסרון אחד גדול, כמו בכל מדפסות HP מחירי הדיו שערורייתיים.

לך, בתור אחד שלא מדפיס הרבה זה בטח לא ישנה.

אבל למי שמדפיס הרבה אני מציע ללכת על Canon I550 (או למי שיש כסף I850). אומנם המדפסת יקרה יותר, אבל בטווח הארוך, העסק משתלם בגלל מחירי דיו זולים. יתכן ואיכות התמונה נמוכה במקצת, אבל החיסכון משתלם.

בקשר לדיו חלופי, לדעתי איכות התמונה בעזרתו נמוכה יותר.

פורסם

אני שם את הדיו על "טיוטה" וזה מחזיק הרבה חודשים אבל כשתצטרך ראשי דיו חדשים..אולי כדאי שתקנה מדפסת חדשה, ככה מקבלים אותם בחינם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים