עבור לתוכן

צריך עזרה בתכנון מנגנון הדלקת נורה (צריך להיות פשוט)

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז השלב הראשון מאוד פשוט למי שמבין באלק' אבל אני לא מבין כלום אז אני שואל פה...

אני רוצה להדליק מנורת LED בודדת ע"י בטריה קטנה ודקה (בסגנון של הבטריות שיש בשעון)

מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות איזה סוג של LED איזה חוטים איזה נגדים (אני שואל כי אני לא מבין בזה)

אחרי שתהיה לי מנורה פשוטה דולקת, אני מעוניין לעשות את זה משוכלל יותר ולחבר אותה ל"מתג מגנטי"

בעיקרון אני רוצה לשים מגנט אחד על המשקוף של הדלת כניסה בבית ומגנט נוסף על הדלת עצמה וברגע שהם מתרחקים אחד מהשני שידלק האור

יש למישהו דרך לעזור לי לתכנן את הפרויקט הנ"ל (אם לא את כולו, אז אני בטוח שכולם פה ידעו לעזור לי עם החלק הראשון שלו: פשוט להדליק לד)

פורסם

תקנה פנס לד דק פשוט בלא יותר מ5-שח ויהיה לך גם לד גם כפתור ON\OFF וסוללות דקות.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אתה צריך לד פשוט, אני מניח שתרצה אולטרה ברייט, סוללה דקה, עדיף ליטיום 3 וולט (תחזיק מלא זמן בתנאי שהלד לא ידלוק כל הזמן)

מתג מגנטי בעל מגעי N.C (הכוונה שהמגע תמיד סגור וכאשר יש שדה מגנטי הוא נפתח, ככה כאשר המגנטים קרובים הלד לא ידלוק וההפך)

וזהו, אם אתה קונה אולטרהברייט וסוללה של 3 וולט אתה לא צריך שום נגד.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רק איפה אני משיג את המתג המגנטי והלדים ?

איזה חנות מתעסקת עם הדברים האלה....

ו

פורסם

לך לחנות של ריקושט ותבקש פנס לדים, יש פנסים עם 5 לדים, תוכל גם להשתמש במפסק שלו.

אני עושה בדיוק אותו דבר לדלת של המארז, שיהיה לי תאורה כשאני מתעסק בחיבורים והחשמל מנותק.

פורסם
  • מחבר

אבל כל הרעיון שלי לא שווה אם זה מתג רגיל

אני מחפש איפה לקנות מתג מגנטי כמו שתיארתי פה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים