פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים אוקיי אז השלב הראשון מאוד פשוט למי שמבין באלק' אבל אני לא מבין כלום אז אני שואל פה...אני רוצה להדליק מנורת LED בודדת ע"י בטריה קטנה ודקה (בסגנון של הבטריות שיש בשעון)מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות איזה סוג של LED איזה חוטים איזה נגדים (אני שואל כי אני לא מבין בזה)אחרי שתהיה לי מנורה פשוטה דולקת, אני מעוניין לעשות את זה משוכלל יותר ולחבר אותה ל"מתג מגנטי"בעיקרון אני רוצה לשים מגנט אחד על המשקוף של הדלת כניסה בבית ומגנט נוסף על הדלת עצמה וברגע שהם מתרחקים אחד מהשני שידלק האוריש למישהו דרך לעזור לי לתכנן את הפרויקט הנ"ל (אם לא את כולו, אז אני בטוח שכולם פה ידעו לעזור לי עם החלק הראשון שלו: פשוט להדליק לד)
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים תקנה פנס לד דק פשוט בלא יותר מ5-שח ויהיה לך גם לד גם כפתור ON\OFF וסוללות דקות. :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים אתה צריך לד פשוט, אני מניח שתרצה אולטרה ברייט, סוללה דקה, עדיף ליטיום 3 וולט (תחזיק מלא זמן בתנאי שהלד לא ידלוק כל הזמן)מתג מגנטי בעל מגעי N.C (הכוונה שהמגע תמיד סגור וכאשר יש שדה מגנטי הוא נפתח, ככה כאשר המגנטים קרובים הלד לא ידלוק וההפך)וזהו, אם אתה קונה אולטרהברייט וסוללה של 3 וולט אתה לא צריך שום נגד.בהצלחה.
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים מחבר תודה רק איפה אני משיג את המתג המגנטי והלדים ?איזה חנות מתעסקת עם הדברים האלה....ו
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים לך לחנות של ריקושט ותבקש פנס לדים, יש פנסים עם 5 לדים, תוכל גם להשתמש במפסק שלו.אני עושה בדיוק אותו דבר לדלת של המארז, שיהיה לי תאורה כשאני מתעסק בחיבורים והחשמל מנותק.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר אבל כל הרעיון שלי לא שווה אם זה מתג רגילאני מחפש איפה לקנות מתג מגנטי כמו שתיארתי פה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.