עבור לתוכן

חברת אורנג' עוקבת אחריכם!

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1213235

איזו חוצפה ,בארצות הברית כבר היו 100 תביעות ענק נגדם , אבל אצלנו? הכל עובר בשקט ולאף אחד לא איכפת.

תודה לאורנג' שמכוונת את המשטרע איפה להציב מכמונות , עוד מעט גם דוחות דרך הטלפון.

מה הלאה? ימסרו פרטים למשטרה איפה אני מבלה , לאן אני הולך?

אני עברתי לסלקום.

פורסם

ואם שוטר יתפוס אותך נוהג מהר זה גם חוצפה? אתם לא מבינים!! אנשים עושים את זה בשביל להציל את החיים שלכם

פורסם

הם לא מצילים שום דבר חוץ מאשר את המאזן התקציבי של משרד התחבורה

וה"מחקר" המדהים שאנשי "אור ירוק" רוצים להוציא לפועל בכלל הזוי לחלוטין.

עוד לפני שהתחילו אותו כבר החליטו שהפחתה של 5 קמ"ש תוריד משמעותית את מספר הנפגעים בתאונות הדרכים

כל ההתנהלות של המדינה בנושא המהירות דפוק מהיסוד

פורסם

שמירת מרחק זה הדבר היחיד שחשוב פה, אני יכול לנסוע 50 ולהכנס במישהו ואני יכול לנסוע 250 כל החיים ולא לפגוע באף אחד.

תרבות נהיגה. לא חוקים שטותיים

פורסם

שמירת מרחק זה הדבר היחיד שחשוב פה, אני יכול לנסוע 50 ולהכנס במישהו ואני יכול לנסוע 250 כל החיים ולא לפגוע באף אחד.

:goodposting:

חושב אותו דבר.. זה לא משנה איזה מהירות תיסע בהתאם לאיזור בו אתה נוסע..

תיסע בכביש מהיר על 200, זה לא משנה, כל עוד תוודא שיש מספיק מרווח בינך לבין שאר הרכבים..

אתה יכול להיכנס במהירות של 200 קמ"ש בכביש מהיר במישהו בדיוק כמו שאתה יכול להיכנס ב50 קמ"ש במישהו אחר בכביש עירוני...

פורסם

עכשיו צריך רק לחבר את זה למאגר האח הגדול ונראה לי שהכנסות המדינה מדו"חות מהירות יגדלו פי 10.

בלי שאף שוטר יצטרך להפסיק לבלוס את השווארמה שלו (למתקשים בעברית Pig -> Doughnut).

פורסם

עד כמה שאני מבין, אני מעולם לא אישרתי לאורנג' לעקוב אחרי או למסור פרטים על מקום הימצאי והמהירות בה אני נוסע לשום גורם, גם לא באופן אנונימי (בלי לחשוף את הפרטים שלי). כמו-כן, למיטב ידיעתי, אורנג' לא קיבלה שום צו בית משפט שמורה לה למסור מידע זה, ולכן הפעולה שלה בנידון היא בלתי חוקית בעליל.

צריך לארגן תביעת ענק ייצוגית נגד אורנג'!

פורסם

:goodposting:

חושב אותו דבר.. זה לא משנה איזה מהירות תיסע בהתאם לאיזור בו אתה נוסע..

תיסע בכביש מהיר על 200, זה לא משנה, כל עוד תוודא שיש מספיק מרווח בינך לבין שאר הרכבים..

אתה יכול להיכנס במהירות של 200 קמ"ש בכביש מהיר במישהו בדיוק כמו שאתה יכול להיכנס ב50 קמ"ש במישהו אחר בכביש עירוני...

הכל טוב ויפה בתיאוריה. אבל מה לעשות, אנחנו לא גרמניה, הכבישים כאן ישנים, לא מתוחזקים, ועל יד אחת אפשר לספור את הכבישים שבאמת אפשר לנסוע שם במהירויות גבוהות בלי לסכן את עצמך ואחרים. רוב הכבישים בארץ אינם כאלה, והנסיעה במהירות מופרזת בכבישים כאלה היא שגורמת לתאונות (והעובדה שישראלים זה עם דוחה על הכביש תורמת לתמונה העגומה לא מעט).

פורסם

הכל טוב ויפה בתיאוריה. אבל מה לעשות, אנחנו לא גרמניה, הכבישים כאן ישנים, לא מתוחזקים, ועל יד אחת אפשר לספור את הכבישים שבאמת אפשר לנסוע שם במהירויות גבוהות בלי לסכן את עצמך ואחרים. רוב הכבישים בארץ אינם כאלה, והנסיעה במהירות מופרזת בכבישים כאלה היא שגורמת לתאונות (והעובדה שישראלים זה עם דוחה על הכביש תורמת לתמונה העגומה לא מעט).

הנסיעה במהירות מופרזת ביחס לתנאי הדרך, לא ביחס למהירות הקבועה בחוק. משמע, גם אם תסע 180 בכביש החוף הסיכוי שתגרום לתאונה הוא נמוך משמעותית מאשר אם תסע 40 ברחוב העצמאות בחיפה.

פורסם

שחושבים על זה מזל שבארץ אין חוק כמו בארהב שכל מי שאתה רוצה יכול ללמד אותך...ואז אתה רק צריך לעשות טסט

פורסם

מה מזל?

תנהג על הכביש 20 דקות ותבין למה יש כ"כ הרבה נפגעים בתאונות. אנשים עוברים שינוי התנהגותי מחריד שהם על הכביש, בלי קשר ליכולת שלהם לנהוג.

פורסם

בגלל זה עדיף ללמוד אם מורה מאשר אם אבא שלך למשל ..

פורסם

א. מי מבטיח שהמורה יהיה יותר טוב?

ב. את הנהיגה האמיתית לא לומדים בשיעור נהיגה. רוב הסיכויים שאתה תתנהג על הכביש כמו שאבא שלך מתנהג על הכביש מאז שהוא הסיע אותך לחוג שהיית בן 6 ועל אחת כמה וכמה בתקופת המלווה.

פורסם

זה ממש לא נכון.

אכן, אם תיסע במהירות כזאת בלי שום נהגים אחרים על הכביש, ונניח שהאינסטינקטים שלך מספיק טובים בשביל זה, אז באמת לא יקרה שום דבר. אבל...

1. לא כל נהג, ולא בכל גיל, יכולים לעמוד בסטנדרטים האלה. למען האמת, במקרה של מהירות 250 - רובם לא מסוגלים.

2. מהירות הנסיעה שלך משפיעה גם על נהגים אחרים - כלומר, ברגע שיש נהגים אחרים על הכביש שנוסעים 250, מי שנוסע 90 צריך להיות ערוך לדבר כזה, כלומר, הרבה יותר מסוכן להחליף נתיבים, כי אם אתה מסתכל אחורה והכביש ריק, רבע שנייה אח"כ מישהו עשוי להתנגש בך.

בשורה התחתונה, הפרשי מהירויות רציניים בין מכוניות זה דבר קטלני. לא סתם יש חוק גם נגד מהירות איטית מדיי. ובאותו הקשר, אם יתירו מהירות נסיעה גבוהה מדי, אז מהירויות הנסיעה של הנהגים יתפרשו על טווח גדול יותר, כי לא כולם יכולים "לעמוד" בזה. לכן, יש 2 אפשרויות:

1. תשלול מ-99% מהנהגים את רישיון הנהיגה, ותרשה רק למובחרים (בכישרון ובגיל) לנהוג.

2. תגביל את מהירות הנהיגה לכזאת שמאפשרת לכולם, פחות או יותר, לעמוד בה.

אין מה לעשות, זה לא מסלול מירוץ, זה שטח נהיגה ציבורי....

עריכה:

זה תלוי גם בסוג הרכב, ולא רק במיומנות הנהג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים