עבור לתוכן

מהו האורך המקסימאלי המותר של סכין שנושאים אותו על הגוף?,האם גרזן חוקי?

Featured Replies

פורסם

IS THIS SPARTA?

• תגובות 42
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IS THIS SPARTA?

חחח כתבתי בדיוק לפניך הודעה של שתי קילומטר ולא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.

אם לפני שאתה דוקר את הכלב הבא שתוקף אותך אתה צועק "THIS IS SPARTA" אני חוזר בי מכל מה שאמרתי ואני גם אבוא להגן עליך מול המשטרה ובתי המשפט.

פורסם
ומצד שני אני סבור שמכה אחת טובה בגולגולת או בעמוד השדרה של הכלב התוקף עשויה להורגו או לפחות להממו ולהוציא לו את החשק להמשיך לתקוף

( ניתן להשתמש בתרמיל הגב לשם הגנה באמצעות החזקתו ביד השמאלית והנמכתו על מנת להגן על הרגליים בזמן הנפת הגרזן להנחתה).

אני מצטער אבל אתה חי בפנטזיה. עצם הנשיאה של כלי נשק ממש לא נותן לך את היכולת להתמודד עם בעל חיים תוקף בצורה שאתה מתאר, ובטח שלא להנחית מכות יעילות במקומות אסטרטגיים. אני לא יודע איפה אתה חי, אבל דרוש נסיון רב מאוד בשימוש בכלי נשק כדי להנחית מכות יעילות, וצריך נסיון רב עוד יותר במצבי אמת, כדי לסגל את קור הרוח הדרוש כדי להתחיל לתמרן עם הגנה והתקפה. לא משנה אם מדובר בגרזן, קטאנה או חנית.

ואל תגיד לי שכשתקבל גרזן תתחיל להתאמן על אבטיחים או משהו בסגנון, כמו כל המתלהבים למיניהם. אני מכיר אחד כזה שהתלהב ממה שהוא יכול לעשות לאבטיח עם החרב החדשה שהוא הזמין מחו"ל. הוכחתי לו שאם היה מדובר באבטיח שיכול להכות בחזרה (אני בידיים ריקות לצורך העניין), החרב שלו לא שווה כלום כי היא לא מונפת ע"י ידיים מיומנות.

אם אין לך נסיון שכזה, הדבר היחיד שתצליח לעשות עם תרמיל גב וגרזן הוא לנופף אותם באויר, בצורה שהכלב יביט בך בהלם לנוכח המחזה המגוכך שהוא רואה לפניו. אולי זה באמת יעזור לך לשרוד.

וכמובן שבארץ או בכל מקום שפוי אחר אתה לא אמור להסתובב עם גרזן. בכלל. בשום מצב.

פורסם

להתייחס לזה גם !

השתגעת??? מה זאת אומרת לא לקחת חיסון נגד כלבת? אולי אתה לא מודע למחלה הזאת. עיין נא בערך בוויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%9C%D7%91%D7%AA

המחלה עלולה להתפרץ עד מספר חודשים לאחר ההדבקה

כלבת היא מחלה קטלנית. מהרגע שהמחלה פרצה ישנם 100% תמותה, כאשר המוות הוא מוות ביסורים קשים מאוד. החיסון הוא לא כנגד פגיעה עתידית. העניין הוא שמרגע ההדבקה (הנשיכה) עד להתפרצות המחלה יכולים לעבור כמה חודשים. החיסון ניתן כדי שבפרק הזמן הזה הגוף יספיק לפתח נוגדנים, שכן אחרת הנדבק ימות.

(מתוך ויקיפדיה) ידוע על מקרה אחד של החלמה ממחלת הכלבת. מדובר בנערה בת 15 שנדבקה מנשיכת עטלף. כדי להציל אותה הכניסו אותה לתרדמת, ופיצצו אותה בתרופות. ציטוט: "היא עברה כמה שבועות של טיפול שיקומי ושוחררה ב-1 בינואר 2005. עד נובמבר 2005 היא הייתה מסוגלת ללכת בעצמה"

אני הייתי עובר דירה למקום נורמלי בלי דאגות.

פורסם

מצטער לשבור לך את האשליה... ריסוס בן חצי שניה לשניה לכיוון הפנים של הכלב משבית את הכלב לזמן שיספיק לך להוציא מצלמה לצלם וידאו ולהיקרע מצחוק אח"כ...

מניסיון עם כמה סוגי כלבים בכמה סוגי תרחישים...

אולי התבלבלת קצת וריססת על סוס... אז באמת לא היה קורה שומדבר

פורסם

אין לכם מה לדאוג לבחור, הוא מורחק לחודש על גזענות

פורסם

דווקא זה הכי מדאיג

בן אדם עם תפישת עולם כמו שלו, חודש בלי הספק שהפורום נתן לו עם התשובות לשאלות ההזויות שלו

נשמע עליו בחדשות עוד מעט

מה המצב ליאור כפרה?

פורסם

תיסתובב עם כלב אמסטף או איזה רוטויילר שתאמן אותם לאכול רק בשר ושיהיו מטורפים ותאמין לי זה יהיה יעיל נגד כל תוקף....

פורסם

אין לכם מה לדאוג לבחור, הוא מורחק לחודש על גזענות

מצטער אבל לא הבנתי את הקשר בין השמדת כלבים עצבניים לבין גזענות...

או שמא פיספסתי כמה פוסטים מרשיעים?

פורסם

תיסתובב עם כלב אמסטף או איזה רוטויילר שתאמן אותם לאכול רק בשר ושיהיו מטורפים ותאמין לי זה יהיה יעיל נגד כל תוקף....

ממש רעיון "נפלא" זה מה שחסר לנו, שעוד בן אדם חסר ביטחון יאמץ כלב וישתמש בו בכדי להאדיר חלקים מסויימים בגוף שלו שכנראה קטנים מאד. מי שלא יודע איך לגדל כלב כדוגמת הרוטוויילר או האמסטף אסור לו לגדל כלבים כאלו, הוא רק יהפוך אותם למסוכנים ויגביר את ההיסטריה כנגד הכלבים הגדולים.

על מנת להבהיר את הנקודה הכלב שלי(בוקסר) מקבל תגובות שליליות מאד רק בגלל ההיסטריה חסרת הפרופורציות מכלבים גדולים וכן, מדובר בכלב מאולף ומחונך שמסתדר בצורה מעולה עם ילדים(גם ילדים זרים) וכלבים אחרים, חוץ מזה ויצא לי לא פעם ולא פעמים לשחק עם כלבים שנחשבים כלבים מסוכנים(דוג דה בורדו, רועה אסייתי, רוטווילר ואמסטף) אבל הם גודלו על ידי אנשים נורמאלים ולא ערסים חסרי תועלת ומדובר בכלבים עם אופי מצויין שחיים בשלום לצד ילדים וכלבים אחרים.

פורסם

החוק מגדיר כמעט כל דבר כנשק, ומידת הסיכון שלך בנשיאת נשק קר תלוייה בהגדרות שונות ומשונות כמו האם הלהב ננעלת או לא האם הסתובבת איתה במקום ציבורי דוגמת בית ספר וכמה השוטר שיתפוס אותך מבין ללבך או לא.

גם כאשר חובת ההוכחה על המדינה ולא עליך - אתה לא רוצה להעצר לשווא בכל מקרה.

ככל הידוע לי תרסיס פלפל אפקטיבי נגד רוב הבעיות שאתה עלול להתקל בהן בחיים.

ככל הידוע לי טייזר אינו חוקי לשימוש אזרחי, למרות שהייתי שמח אם הוא היה כזה.

אגרופן אינו חוקי, אבל זה לא בדיוק מכשיר אפקטיבי להרחקת כלבים.

דרך טובה להתמודד עם בעיות בצורה אפקטיבית היא לא להכנס לבעיות מלתכילה - אם אתה מסתובב באזור מסוכן, בשעות שבהם אין הרבה אנשים בנמצא אתה עלול למצוא את עצמך מותקף על ידי שלל יצורים חיים (יהיו בני אדם או כלבים, היינו הך).

לא חבל להגיע לסיטואציה הזו מראש?

אני באופן אישי הייתי שמח לחיות במדינה שבה נשיאת נשק חוקית ונגישה - פושעים ממילא נושאים נשק ולא מתחשבים בחוק והמשטרה לא יכולה להגן על כל אזרח.

שים כל זאת בצד - עדיין לא הייתי רוצה לראות כל ילד שחושב שסכין תגן עליו מכל פגע מסתובב עם אחת - זה לא בריא.

פורסם

איך אתה אפילו חושב על לדקור בעל חיים

אתה לא יודע שחיה פצועה מסוכנת בהרבה ,ככה היא במצב של חפפה עלייך

אז הכי טוב זה שתקנה שוקר שעולה בין 300-1000 שקל שמגיע עד 80,000 וולט הבזק אחד 'ירגיע' את הכלב

פורסם

מצטער אבל לא הבנתי את הקשר בין השמדת כלבים עצבניים לבין גזענות...

או שמא פיספסתי כמה פוסטים מרשיעים?

קפוץ עמוד אחד אחורה, לפוסט האחרון של הבחור

מה המצב ליאור כפרה?

הכל בסדר, אנחנו יכולים להמשיך בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים