פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים המחשב פעל עד לפני שעה בסדר ,הפעלתי אותו מחדש כדי לנקות אותו מכל מיני דברים שפעלו ברקע ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע כמעט ישר אחרי שהוינדוס עולה.אני עכשיו בsafe mode ניסיתי להפעיל בדיקה של וירוסים וזה לא מצא.מה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר העכבר עדיין זז אבל אי אפשר ללחוץ על כלום ,לא פותח את ה"התחל" או תיקיות ,ctrl+alt+del לא פועל.הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לכבות את המחשב ידנית מהכפתור.
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים קודם כל , תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב SFC /SCANNOWאם זה לא עובד ..תנסה את הדבר הבא..תכניס את הCD של הוינדוס , כנס לRECOVERY CONSOLE , תכתוב CHKDSK /P /Rתבדוק רוגלות גם
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר א.איך אני עושה את זה?ב.זה משנה אם ההרדיסק עבד הרבה?זאת אומר שהייתה עליו הרבה כתיבה, או שזה קשור רק לשיחזור קבצים?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים גם לי זה קורה!הXP לפעמים עובד נורמאלי ולפעמים שאני מאתחל הוא נתקע ואי אפשר לעשות שום דבר אז אני חייב לעשות ריסט.זה בטוח לא בעיית חומרה והמחשב לא קופא כי העכבר זז. זה פשטו נראה כאילו איזה UPDATE של XP או SERVICE פשוט דפק תמערכת והCPU עובד על 100 אחוז ולא זז.חוץ מזה אני מרגיש שהביצועים התדרדרו והמערכת כאילו מאוד כבדה למרות שהמפרט שלי אמור להפעיל 5 ויסטה ביחד. אני לא מבין מה הבעיה להאטה הזאת לפעמי ם שאני עושה קליק ימני בעכבר לוקח שעה את שהוא פותח את התפריט ודברים כאלה. גם במשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.