עבור לתוכן

הצורב לא מזהה שום דיסק! דחוף

Featured Replies

פורסם

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים.

ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי.

ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!!

אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי:

40x12x48

seamless Link

ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל

benq

40x10x48

מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'(

אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אממ... לא משנה... זה עובד פתאום :o

רציתי להראות לאח שלי שהצורב עובד ולא קורא שום דיסק, הכנסתי דיסק של דיאבלו - והוא פתאום עבד!!!

אז הכנסתי דיסק כדי לצרוב - וזה אכן זיהה וצרב!

Go figure....

פורסם

זה אומר שבעוד כמה שבועות תאמרי שלום לצורב , לי היה צורב של ריקו עבד שנה , ולאחר מכן עשה את אותן בעיות כפי שהזכרת .

ולאחר מכן הפסיק בכלל לצורב .

פורסם

לפעמים מחשבים מתנהגים מוזר בייחוד שיש עליהם מערכת הפעלה בשם חלונות על כל סוגיה.

מה לעשות... לפעמים הפעלה מחדש פוטרת את הבעיה ובזה הסיפור נגמר.

אם הבעיה תשנה, אני ממליץ לך להתקין דרייברים מחדש או להוריד דרייברים עדכניים יותר במידה ויש כאלו.

אם עדיין הבעיה נמשכת רצוי לבדוק את הכבלים בתוך המארז ולוודא שהחיבורים אכן מחוזקים היטב (זאת בתנאי שאת יודעת מה את עושה).

אם גם זה לא עוזר אני מציע לגשת לחנות או לטכנאי מחשבים שיבדוק איפה בדיוק הבעיה!!!

אם יש לך אחריות על המחשב, דלגי על השלב השני וגשי ישר לחנות (באותה הזדמנות תבררי איזה צורב באמת שמו לך במארז).

בהצלחה!

;)

פורסם

היה לי את הבעיה שלך. תבדקי אם כולל ההתקנים של הIDE מחוברים כראוי (master-קצה חוט slave-אמצע חוט). אני גם לא הבנתי מה הבעיה עד שתקנתי את זה ומאז הכל עובד כמו שצריך.

פורסם

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים.

ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי.

ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!!

אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי:

40x12x48

seamless Link

ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל

benq

40x10x48

מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'(

אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון.

תודה.

seamless link זאת טכנולוגית צריבה ואילו benq זאת חברה שמייצרת צורבים וסידירומים וכו'

הטעות היחידה שהייתה זה רק במהירות של הצורב שכתבו לך

ובקשר לבעיה עם הצורב - אין לי מושג !!

פורסם
  • מחבר

הצורב שוב לא קורא לי שום דיסק (חוץ מהדיסק של דיאבלו משום מה...)

אני די חוששת לנסות להתעסק עם הכבלים שם...

יש למישהו אולי צילום של הכבלים שאני אוכל לדעת בדיוק איפה לבדוק?

ותודה רבה לכל מי שענה :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם לא התעסקת בחייך במחשבים והכוונה היא מעבר למשחקי מחשב ותוכנות ומערכת הפעלה (לא פירקת מחשב ) אז הייתי אומר לך שעדיף לך ללכת לטכנאי מחשבים לשלם על בדיקה מקצועית ולראות איפה באמת בדיוק הבעייה ומה ניתן לעשות .

אני חוזר ושוב מדגיש אם לא פתחת מחשב מעולם אז אל תתעסקי , כי את רק תגרמי לו נזק . :nono: :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים