פורסם 2003 באפריל 422 שנים דבר ראשון: חיפוש.שאלו את השאלה הזאת הרבה פעמים וכבר ענו עליה.אם אתה לא מוצא תשובה וזה לא עוזר: כדאי שתפרט יותר על החיבור שלך לאינטרנט.אתה מחובר ממחשב בודד ישירות לאינטרנט? דרך רשת ביתית? דרך נתב? איזה מודם? איך האייסיקיו שלך מוגדר בקשר לקבלת קבצים? וכו' וכו' וכו'..
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר יש לי אינטנט מהיר(אי די אס אל 1.5) אין לי רשת בבית המחשב ישר מחובר למודםהסיקיורטי של בנמוך ואין לי מושגוןאני יכול לקבל קבצים מכל יוזר ברשימה שליי
פורסם 2003 באפריל 422 שנים באייסיקיו תלך לMain >> Security & Privacy Permissionsושם תבדוק כל מה שקשור לקבלת קבצים. תוודא שהוא לא מוגדר לסרב לזה תמיד.יש לך במקרה ווינדוס XP??יש לך פיירוול מותקן על המחשב??
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר אני יכול לקבל קבצים מכל אחדואין לי פייר וולויש לי ווינדווס אקס פי פרופשנל
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אני יכול לקבל קבצים מכל אחדואין לי פייר וולויש לי ווינדווס אקס פי פרופשנלאם אתה יכול לקבל קבצים אז אני לא מבין מה הבעיה.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים הוא התכוון שבהגדרות של האייסיקיו מוגדר שהוא יכול לקבל קבצים מכל אחד.בכל מקרה, הבעייה שלך היא כנראה כמו שרואים בתמונה שמעליי.(רק חבל שלא פירטו על התמונה או הסבירו מה הקשר שלה לפה..)בהגדרות של החייגן, ושל הכרטיס רשת (אם יש) תוריד את ה-V מProtect my computer and network................זה הפיירוול הפנימי של XP, שלא עושה עבודה טובה בכלל (כמו שאתה רואה).. אז רצוי להוריד משם את ה-V הזה, ולהתקין פיירוול נורמלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.