פורסם 2003 באפריל 422 שנים יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש?תודה.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר צרבתי את זה עם קובץ CUE ויש עוד מקום, זה אפשרי?התוכנה NERO, אבל אין לי בעיה להוריד תוכנה אחרת שתאפשר לי לעשות את זה. איך אני יודע אם הדיסק נעול או לא?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים התוכנה NERO, אבל אין לי בעיה להוריד תוכנה אחרת שתאפשר לי לעשות את זה. זה חוקי ??
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר יש לי גרסאת באנדל שבאה עם הצורב.בכל מקרה, נייק כבר עזר לי, והסידי כנראה נעול.יש תוכנות כלשהן שמאפשרות לי לפתוח את הנעילה, או שאבוד? :-\
פורסם 2003 באפריל 422 שנים יש לי גרסאת באנדל שבאה עם הצורב.בכל מקרה, נייק כבר עזר לי, והסידי כנראה נעול.יש תוכנות כלשהן שמאפשרות לי לפתוח את הנעילה, או שאבוד? :-\למיטב ידעתי אין אפשרות לפתוח...אתה לא יכול לצרוב את זה על דיסק חדש עם הקובץ החדש?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אתה חוסך את העלות של הדיסק?תעתיק את כולו להרדיסק, תשים את הקובץ התקין בתיקיה הנכונה ותצרוב הכל על דיסק חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.