פורסם 2003 באפריל 422 שנים היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינקלפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותוזה פשוט לא מתפרקאיך מפרקים את החרא הזה?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים קח להביור , חמם את הקליפס , קח פטיש והזמל ובמכה מדוייקת שבור אותו , אני עשיתי כך - עבד! D:
פורסם 2003 באפריל 422 שנים חבר'ה הבן אדם מבקש עזרה-תעזרו !!!בכל אופן אם תשים לב באחד הקליפסים יש חורתכניס לחור שפיץ של מברג ( :-[) ולחץ לכיוון של הלוח אם (טיפה בכוח שים לב ללוח של מתעקם יותר מידי)ואז שלוף תקליפס החוצה ולאחר מכן את הסינק-בהצלחה
פורסם 2003 באפריל 422 שנים תכניס את המברג (שטוח) לתוך החור של הקליפס ותעקם כנגד כיוון ההיטסינק ואז זה אמור להישתחרר
פורסם 2003 באפריל 422 שנים כל מה שאתה צריך זה ג'יפ 4 על 4, חבל וסבלנות. הוא עוד ייצא החרא חחחחח הרגת אותי עם הג'יפ
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר אני אנסה עם הלהביור :0 עכשיו תכלס ניסיתי חזק, כמעט שברתי את ה MB אני חושב זה הפחיד אותי, ראיתי אותו מתחיל להתעקם
פורסם 2003 באפריל 522 שנים זה מפחיד - אבל אין ברירה - אם אתה רוצה לפרק אתה צריך להסתכן .. קח מברג - ותפעיל כוח מבוקר - מבוקר ... ותוציא אותו - אם אתה חושש ... אז אל תפרק !! תנקה אותו כשהוא מנותק מהחשמל על המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.