עבור לתוכן

מה ההבדל בין HDready ל Full HD

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה טלווזיה שאמרו לו שהיא HDTV אבל רשום HDready והמונה נראת טובה אבל לא נראה לי שזה HDTV

פורסם

ניסיתם בכלל לשדר אליה תכני HD או שחיברתם לטלויזיה?

שידורי הטלויזיה בישראל רחוקים מלהיות HD.

בכל מקרה, HD Ready בד"כ מתייחס לרזולוציה של 1366X768 ולאפשרות לקליטת שידורי 720p ו 1080i

מה שלעצמו גם ככה נראה נפלא.

FULL HD- מדובר על 1920X1080 ותמיכה בסריקה פרוגרסיבית

מה שידוע כ 1080p

פורסם
  • מחבר

ניסיתם בכלל לשדר אליה תכני HD או שחיברתם לטלויזיה?

שידורי הטלויזיה בישראל רחוקים מלהיות HD.

בכל מקרה, HD Ready בד"כ מתייחס לרזולוציה של 1366X768 ולאפשרות לקליטת שידורי 720p ו 1080i

מה שלעצמו גם ככה נראה נפלא.

FULL HD- מדובר על 1920X1080 ותמיכה בסריקה פרוגרסיבית

מה שידוע כ 1080p

הוא חיבר את זה לקונסולה HD ב HDMI

מה אני אגיד לך, התמונה היתה יפה אבל זה לא היה HD ממש לא, לא ראיתי שום חדות מיוחדת או איכות תמונה גבוה יותר.

זה היה נראה תמונה יפה מאוד וזהו.

פורסם

הוא חיבר את זה לקונסולה HD ב HDMI

מה אני אגיד לך, התמונה היתה יפה אבל זה לא היה HD ממש לא, לא ראיתי שום חדות מיוחדת או איכות תמונה גבוה יותר.

זה היה נראה תמונה יפה מאוד וזהו.

לחבר לקונסולה זה לא מדד (גם אם זה PS3). בשביל לראות את ההבדל אתה צריך להריץ סרט HD - רק כך תוכל לראות ל?מה הטלוויזיה מסוגלת.

פורסם

רק לחדד את מה שנאמר מעלי, גם אם החומרה מתאימה, אתה צריך לוודא שהמקור שלך הוא גם באיכות גבוהה (כגון BLU RAY למשל).

פורסם
  • מחבר

רק לחדד את מה שנאמר מעלי, גם אם החומרה מתאימה, אתה צריך לוודא שהמקור שלך הוא גם באיכות גבוהה (כגון BLU RAY למשל).

אני יודע, אבל את המשחקים האלו ראיתי במסך אחר שהוא לא 1080 אבל HD, והם נראו הרבה הרבה יותר טוב

פורסם

איזה קונסולה חיברת? עם איזה כבל?

אני מציע לך לחבר את המסך למחשב דרך HDMI-DVI ולנגן סרט HD, אין סיכוי שאתה לא תראה הבדל עצום.

אלא אם כן הטלויזיה שהוא קנה ממש ממש גרועה. (מה הוא קנה אגב?)

פורסם

אני יודע, אבל את המשחקים האלו ראיתי במסך אחר שהוא לא 1080 אבל HD, והם נראו הרבה הרבה יותר טוב

אתה מודע לעובדה שלא הכל נגמר ברזולוציה? יש הרבה הבדלים בין דגמי מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים