פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD,מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים קודם כל תבין מה זה סרטי HD אלו סרטים ברזולוציה גבוה משמעותית מסרטי DVD בכל מיקרה למסך 20 מהניסיון שלי זה לא תורם הרבה אלה אם אתה יושב צמוד למסך אם אתה רוצה אתה יכול לחפש סרטוני הדגמה ברשת שחינמיים ויורדים מהר
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מה אתה מדבר?ברור שב- 20 אינץ רואים הבדל ענק ומשמעותי,DVD נראה ממש גרוע שהוא על כל המסך במסך 20 אינץ רחב שיש לי (NEC 20WGX2)לעומת זאת HD נראה פשוט מדהים (בין אם זה 720p או 1080p).
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים אולי כי אתה יושב קרוב או שאתה מדבר על DIVX שלא הוכן טוב ולא על DVD במסך שלי רואים DVD מצוין רק שצמודים למסך רואים אבדל בין DVD לHD במסכים גדולים זה כבר סיפור אחר לגמרי
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים בטח שיש אבדל הרבה מהDIVX היום לקוחים מי מקורות לא הכי איכותיים או במקרה הטוב ביותר לקוחים מסרט DVD ולא כולם יודעים לקודד טוב תיקח סרט DVD איכותי ותשווה מול DIVX רגיל ותיראה אבדל גדול בתאוריה DIVX יכול להיות איכותי יותר מDVD הבעיה שצריך גם מקור איכותי וגם לקודד באופן איכותי מה שאין מספיק ברשת הDIVX הכי טובים שיצא לי ליראות זה מריפים של סדרות HD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.