עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה בנושא Kingston HyperX PC2-6400 CL4 2G 800MHZ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הי Nimrodim ולכל הקוראים

לאחר באמת מאבק קשה עם הרבה ניסיונות לתוך הלילה, להלן תמונה של מצב נתון למה שהצלחתי להגיע ב- 355x9@885MHzRam-5-5-5-15: אשמח לדעה?

מתח מעבד: 1.38V

PCI-E: 102

אם אני עובד ביחס של 1:1

המקסימום שהגעתי: 380@4-4-4-12 ראה תמונה שניה

המסקנה: לפי נתוני חומרה שלי שעדיף להעלות את תדר DDR יותר מאשר תדר מעבד - תקנו אותי אם אני טועה בבקשה

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם הטמ"פ מאפשרות זאת נסה למשוך עוד את המעבד עם תוספת מתח.

רצוי לשמור כ 20 מעלות מתחת ל T JUNCTION . אתה משתמש בתוכנה הישנה של CORETEMP - זה לא משנה הרבה כל עוד אתה שומר על טמ"פ כפי שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

הי Nimrodim

א. באמת תודה על העזרה בנושא - אני חושב שהגעתי למה שרציתי: אבל במכפלה של 8 למעבד

כלומר - הגעתי לDDR - 852 CL4@ 3.4G

תדר מעבד- 426X8=3408 מתח: 1.4

תדר זיכרון - 426X2=852 מתח: 2.1

מתח MCH +0.1

מתח FSB +0.1

ראה תמונות:

רק שאלה אחת להבהנה ממה שקראתי - הבנתי שלפעמים עדיף מכפלה נמוכה מאט בכדי להגיע למהיריות גבוהות יותר - האם זה נכון?

באמת עד שלא הורדתי את המכפלה לא הצלחתי להגיע למה שיש לי היום - השאלה היא למה? במכפלה של 9 המחשב לא נותן להגיע ל 400 ביחס של 1:1

פורסם

אני רוצה לשאול אם CPU EIST FUNCTION ו CPU ENHANCED HALT-C1E - נמצאים אצלך על מצב ENABLED או DISABLED.

לגבי השימוש במכפלה של 8 או 9 - אני רואה שבשני המיקרים הגעת בערך לאותו תדר סופי למעבד.

שימוש במכפלה יותר נמוכה שם יותר עומס על הגשר הצפוני - אבל במכפלה יותר נמוכה כמו שאתה רואה אתה יכול להשיג תדר גבוה יותר לזכרונות ו MEMORY BANDWIDTH יותר גבוה...

יש שינוי של ה FSB STRP בלוח שלך למיטב זכרוני בין 399-420 אבל אני לא זוכר את ה FSB המדויק.

המשמעות היא שינוי תיזמונים פנימיים של הלוח - הדבר יתבטא בשינויים במהירות ביצועי הזכרונות LATENCY,READ,WRITE - בו תהיה ירידה בביצועים בשלב מסוים למרות שהעלת FSB למעבד.

אם אתה מעוניין בפרויקט קטן - פשוט תבצע את ה CASH AND MEMORY BENCHMARK בין FSB 399-420 תרשום את התוצאות ותעלה אותם לכאן - וניראה בדיוק היכן יש את השינוי ב FSB STRAP.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב

ובכן כמובן ששמתי את CPU EIST FUNCTION ו CPU ENHANCED HALT-C1E ב- DISABLED גם VIRTULAZATION ,LEGACY USB וגם LPT POR השארתי את המחשב בבדיקת LARG כל הלילה ולצערי כשקמתי ססוקר המחשב עשה RESTART

כנראה לא יציב מספיק - יש רעיונות? להעלות מתח מעבד? להוריד מתח זיכרון?

פורסם

LARGE בודק בעיקר את הזכרונות.

האם BLEND עבר בהצלחה?

אם BLEND עבר ו LARGE נכשל - אני מניח שיש בעיה עם הזכרונות (מתח או תיזמונים)

פורסם
  • מחבר

בדיוק כך - בגלל שהעלתי את מתח הזיכרונות ל - 2.1 (+0.3) כי מצאתי מסמך של GYGABYTE שרשום שם כמה מתח הם העלו לזיכרונות האלו.

מה שמעצבן אותי או אפילו מתסכל - זה למה אני לא מצליח להגדיר 400X9 כאשר במכפלה של 8 כן היכול להיות שE6600 לא מגיע לזה?

פורסם

400X9 = 3600

400X8=3200

ההבדל בין התדרים למעבד הוא עצום...

פורסם
  • מחבר

נכון אתה צודק שזה עצום - אני נוסע לחנות ששם קניתי את הזיכרונות עכשיו - עם הזיכרונות נראה לי משהו לא תקין פה.

שאלה - יש זיכרונות שעובדים כברירת מחדל על - 800 כלומר איך שאני תוקע אותם המחשב מזהה אותם כ- 800MHZ?

כי שני ה- HYPERX שיש לי מזדהים כ- PC2-5300- 333MHZ ולא PC26400-400MHZ

פורסם

למה להחזיר את הזכרונות - תבדוק אם הם עובדים לך בתדר שרצית עם MEMTEST.

פורסם
  • מחבר

הי שוב

אז ככה קצת היסטוריה - תודות לחבר בחנות מחשבים - לוויתי זוג זיכרונות KINGSTON 6400 רגילים שעובדים על 800 ישר.

הכנסתי למחשב בדקתי בלי OC (ראו תמונה).

לאחר מכן ניסיתי להריץ OC של 400X9=3.6 ביחס של 1:1 אז גם הזיכרונות הם על 800

מתח RAM - רגיל 1.8

מתח CPU: 1.4 ומעלה

המחשב לא רוצה להידלק בכלל לא משנה איזה מתח אני נותן למעבד

דורש CLEAR CMOS כל פעם

לעומת זאת עם זיכרונות HYPERX שלי אני מגיע MAX ל- 380X9 ביחס של 1:1

או - כך הביצועים ממש הרבה יותר טובים:

426X8=3.4G

852MHZ - CL4

מתח MEM - 2.05V

בכל מקרה אני לא מצליח להגיע ל - 3.6G לא משנה איזה מכפלה - יש רעיונות? האם זה הגבול?

פורסם

תחזור בנתיים למכפלה של 9 ותנסה להעלות את ה FSB בקפיצות קטנות של 5-6 (מהתדר אליו הגעת 380 ) ולבדוק עם SMALL FFTS - ואז תדע בדיוק היכן אתה ניתקע עם המעבד.

במידה ואתה לא מצליח בכלל למרות העלאת מתח למעבד תנסה אותו דבר עם מכפלה של 8 (מהתדר אליו הגעת 426) - אבל תשחרר את התיזמונים ל 5.5.5.15 במיקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי יבוצע לפי הגדרתך

עד כמה לפי ניסיונך אני יכול להעלות מתח למעבד בלי לשרוף אותו?

כי אני יודע שהבעיה שלי היא לא הזיכרונות - אני ממש מתעקש להגיע ל - 400MHZ רק מה אני לא רוצה לשרוף שום דבר :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.