עבור לתוכן

למה חשוב שהמארז יהיה סגור?

Featured Replies

פורסם

האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?

פורסם

זרימת האויר תהיה ב"נתיב" מסוים (שנקבע ע"י המאווררים והדלתות)

פורסם

לא רק... זה גם כדי שפחות אבק יכנס. נראה לי. בכל מקרה אני יודע שאצלי זה מוריד את הטמפרטורות למעבד אבל מעלה לכל שאר הרכיבים.

פורסם

אבק תלוי בסינון של הפילטרים (במידה ויש לך).

כשהמארז סגור הסירקולציה עובדת טוב יותר. כצובן זה במידה וההייתה סירקולציה מלכתחילה.

פורסם

בגדול כי זה יותר אסטתי ומונע כניסת אבק

פורסם

יש עוד יתרון במארז סגור...

יצא לי שנפלה לי כוס מים חצי מלאה, אם המארז היה פתוח אז הרכיבים בפנים היו מתקצרים ולא היה לי מחשב...

(קרה לי פעמיים במשך השנים כבר ולמזלי הכל היה בסדר בזכות המארז הסגור)

פורסם

מסקנה

תרחיק את הכוסות מהמחשב שלך ;)

פורסם

מפחד מאחיניות בני דודים אחים ואחיות לא צפוים שיחשבו שהמחשב שלי זה מחסן חלקים :kopfpatsch:

וגם מאימא שמנקה מידי פעם... ותולשת לי הכול

פורסם

בעיקרון, המארז שלי היה פתוח, עד לפני כשנה, אז חזרתי הביתה מהעבודה וראיתי את כבל ה-SATA שחיבר את הדיסק הקשיח שלי, זרוק בסלון יחד עם חתול שנראה אשם מאוד.

פורסם

LOL ,איזה ענק ,גם אצלי אתמול נשפחה כוס תא ליד המחשב כנעט על כל הקבלים חח ,בקטנה אבל .

מארז סגור=סירקוליציה נכונה .(יש רכיבים שיותר קרים עם מארז פתוח כמו הציפסט של הלוח ועוד -*לא בהרבה).

פורסם

יש יתרונות בלפתוח את המארז לכמה זמן מדי פעם?

פורסם

כן. בארץ בימי הקיץ כשחם ואתה מאמץ את המחשב (משחקים)... אבל כמו שאחרים אמרו, יש נתיבי אוויר ויש מארזים שזה לא ישפיע עליהם או יעשה את המצב ליותר גרוע - תבדוק בעזרת speedfan או תוכנה אחרת שיודעת למדוד טמפרטורה מעבד/מעבד גרפי/צ'יפסט (הכי רגיש לחום זה המעבד לדעתי).

פורסם

תכלס אם הסירקולציה אצלך טובה, אין שום סיבה לפתוח את המארז, מלבד ניקוי אבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים