עבור לתוכן

6120C שאלות

Featured Replies

פורסם

היום הלכתי בשביל לקנות מכשיר חדש, אבל בסוף החלטתי שאני אלך מחר בשביל לחשוב עוד קצת על איזה מכשיר אני רוצה. החלטתי שכרגע הדבר הכי טוב בשבילי לקחת זה ה6120C והתקלות היחידות ששמעתי עליו זו ההתחממות שלו בזמן שיחה, רציתי לדעת עד כמה זה חמור (או תוך כמה זמן זה מתחמם) ואם יש עוד בעיות נוספות ואת החוות דעת הכללית שלכם על המכשיר זה דחוף אז תודה לכל מי שעוזר =] ראיתי גם שהסוללה שלו נגמרת מהר, אין לי כל כך עניין בסמביאן(לא מבין את היתרון) שווה לי במקום את הK800I? או את הE65?

פורסם
  • מחבר

up? מצטער זה פשוט דחוף למחר בבוקר.

פורסם

אם אני לא טועה קראתי באיזה מקום שהחסרונות היחידים של המכשיר זה הסוללה (לא מחזיקה הרבה), אבל זה לא בהפרשים של המון זמן ממכשירים אחרים אלא בכמה אחוזים פחות. ועניין ההתחממות כפי שהזכרת - והיא לא מזיקה עד כדי קלקול הפלאפון אם לזה אתה דואג וועוד חיסרון שאני ממש לא חושב שזה חיסרון זה המצלמה שביחס לקודמיו הוא "רק" 2 מגה פיקסל, לי זה מספיק אני לא יודע מה איתך, ואני לא ממליץ על מכשיר אחר אלא אם כן העניין של המצלמה ממש אבל ממש קריטי לך. וד"א אגב יש הבדל מה 6120 ל-6120C? ותתחדש למחר בבוקר! LOL ;)

פורסם

6120C ו 6120 זה אותו המכשיר ללא הבדלים,אני אישית ממליץ מאוד ,זה מכשיר מהיר מאוד ויש לו תכנים מתקדמים והגלישה באינטרנט ממש מהירה ויעילה וגם יש לו יציאת אוזניות כמו של מחשב שאפשר להכניס איזה אוזניות שרוצים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות=]

עוד בבקשה=]

פורסם

קל משקל בנוסף וגם יש אפשרות של מזעור דברים,תוכנה פתוחה.

החסרונות לדעתי הן שהמקשים קצת קרובים אחד לשני ובעיקר בלחצנים של menu לפעמים נלחץ משהו אחר ,וגם המסך טיפה קטן.

פורסם
  • מחבר

2 אינץ' מספק אותי בהחלט בהתחשב במסך הנוראי של הפלא הנוכחי שלי..

העניין הוא שהסוללה נגרמת מהר (לא בשבילי אולי) ורציתי לדעת בערך תוך כמה זמן זה מתחיל להתחמם והאם זה יפגע בטלפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים