עבור לתוכן

המלצה על סרט: I Am Legend

Featured Replies

פורסם

הוא לא מבוסס על ספר או מקור אחר כלשהו בשם אחר?

• תגובות 145
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ההתחלה הייתה קצת משעממת אבל בהמשך זה משתפר..

מומלץ לראות בקולנוע

פורסם

הוא מבוסס על ספר באותו שם שעל פיו נעשו בעבר כבר 2 סרטים בשנות ה 60 וה70

פורסם
  • מחבר

קראתי את התקציר של הספר ואני חושב שהוא מבוסס עליו באופן חופשי לגמרי

כלומר העלילה של הספר קצת שונה..

פורסם

אז כן, הוא מבוסס על הנובלה שיצאה ב54, שעליה נעשו כמה סרטים , the omega man וthe last man on earth (שעליו הסימפסונים עשו חלק בtreehouse of horror השנתי שלהם, ולצערי הורידו את זה מיוטיוב).

אגב, עשו סרטון אנימציה מאוד חביב שהוא מהווה קדימון לסרט, אני אהבתי (http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegendisolation/).

עריכה: הקדימו אותי

פורסם

ראיתי עכשיו את הטריילר באתר של apple , נראה טוב (ואגב, רואים שם את הגשר מתפוצץ... :) )

אגב, משום מה, המוזיקה של הטריילר היא

, לא?

ויש קטע בטריילר שנורא הזכיר לי את GTA - הוא נכנס לדודג' ווייפר ונוהג, שהמבט של המצלמה משתנה למבט על, שכולל את הבניינים מסביב..

יש עוד סרטים חדשים שמישהו ממליץ עליהם? באמת יבש בתקופה האחרונה.

פורסם

בסוף הטריילר זה ממש מזכיר את 28 ימים מאוחר יותר.

פורסם

יש עוד סרטים חדשים שמישהו ממליץ עליהם? באמת יבש בתקופה האחרונה.

אני מאמין שתאהב את american gangster שמציג עכשיו.

פורסם
  • מחבר

אני עוד זוכר שלפני איזה חצי שנה הייתי בקולנוע ראיתי סרט, ולפני הסרט הציגו את הטריילר של הסרט הזה, ובאותו רגע אמרתי לעצמי שאני לא יכול לחכות עד שהסרט הזה יגיע, אני בד"כ אוהב תסוג הזה של הסרטים..

פורסם

"ראיתם את הפוסטר של הסרט החדש של וויל סמית' - "אני אגדה" (I am legend)? כשאני רואה את הגשר ההרוס של I am legend וחושב על הגשר ההרוס שחזר כל כך הרבה ב-I, Robot - איך אומרים - יש לי לפעמים הרגשה של דז'ה-וו?

ואם כבר דז'ה-וו? - כולם מתים במגיפה והדם של מישהו מכיל את החיסון? זה לא קצת Heroes? "

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=3448&blogcode=8226537

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שHEROES זה קצת I AM LEGEND בגלל שהסיפור של אני אגדה היה בסביבה הרבה לפני שמישהו חשב על הירוס... עזוב את זה שבשנת 1954 כבר נכתב הספר[כי אני לא בטוח שהאלמנט הזה היה בו], את הסרט התחילו לפתח כבר בשנת 1994.

פורסם

זונע, הוא לא באמת מת...

צריך לעשות לפוסטים שלך הודעת זה ספוילר תמידית שצריך ללחוץ על כפתור בשביל לראות

השאירו את זה פתוח, התרוץ לזה שהוא לא מת זה כיוון שקורטנה לא הייתה בהלוויה ולכן הטבעת לא יכלה להשפיע עליה.

כיוון שקוברים ספרטנים בארון ריק כי הם אף לא יכולים להיות מוכרזים בתור KIA אלא רק MIA אז גם אי אפשר לוודא את זה.

אז או שהוא מת, או שהוא עושה סייבר סקס עם קורטנה על איזה אי באמצע שום מקום.

פורסם

ויש קטע בטריילר שנורא הזכיר לי את GTA - הוא נכנס לדודג' ווייפר ונוהג, שהמבט של המצלמה משתנה למבט על, שכולל את הבניינים מסביב..

זה מוסטאנג :)

פורסם

שלבי GT500 אם לדייק...

פורסם

ללא ספק סרט שמשאיר טעם טוב בפה.

באמת מלא סרטים קקים מסתובבים בחוץ והגיע הזמן לסרט אחד נורמלי ...

ד"א התרחיש בסרט יכול לקרות בקלות לדעתי והטכנולוגיה המתפתחת עם השנים אני אומר לכם חבר'ה משהו מטורף עומד לקרות !!!

ועזבו את זה שיש לי שם של נביא חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים