עבור לתוכן

JBL Reference 220 vs. Sennheiser cx300

Featured Replies

פורסם

מי עדיפה ומה ההיתרונות\חסרונות של כל אחת.

יש לי כרגע OMX70 של סנהייסר, הם באיכות של ה-CX300 בערך, אבל אני שונא את הצבע שלהם ומתבאס כל פעם מחדש...

פורסם

יש לי את הjbl 220 והן לא רעות, מאוד נוחות, איכות סאונד טובה ומגיעות עם אחלה באנדל,

אבל לפי מה שהבנתי הדרייבר שלהן זהה לשל cx300 ככה שמבחינת איכות הן אמורות להיות אותו הדבר כמו הcx300.

מה שכן יש להן בעיה של מיקרופוניות, כמעט כל נגיעה קלה בכבל גורמת לרשרושים בסאונד.. אם אתה רגיל לשמוע בווליום בינוני\חלש זה יפריע לך.

פורסם
  • מחבר

ול-CX300 אין בעיה כזאת?

האמת היא שאני בכלל לא סגור על IN-EAR, אני לא צריך את הבידוד.

אבל ב-250 שקל אני חושב ששני הדגמים האלה זה הכי איכותי שאפשר למצוא בארץ...

אם יש עוד הצעות לכפתור\אין-איר\קליפ-און ושאר הקומפקטיות (לא קשת\עורף וגם לא מתקפלות) זה יהיה אחלה.

עריכה: אה ואגב, מה בנוגע לבנדל? ה-JBL מגיעות עם עוד משהו חוץ מהאוזניות עצמן?

תודה.

פורסם

איפה מצאת אותן ב250?

את שלי קיבלתי במתנה אבל הן עלו 350 (ביררתי :smile1:)

בקשר לבידוד ה220 הן חצי פתוחות, הן לא מבודדות לגמרי.

לא יודע יותר מידי בקשר לcx300 , הנסיון שלי באוזניות mid+ לנגנים ניידים מסתכם פחות או יותר ב220, תחכה אולי לעוד תגובות

פורסם
  • מחבר

הסנהייסר עולות 230-250 שקל תלוי בצבע (בקילומבו).

ה-JBL עולות פחות, 207 שקל בבאג.

לפי ביקורות בחו"ל נראה לי שאני אלך על ה JBL בעיקר בגלל הבאנדל העשיר שלהם, בא לי טוב הקליפסים לאוזן והנרתיק.

הכי חשוב זה שיגיעו עם כמה גדלים של גומיות לאוזן, שלא יכאב או יהיה רפוי מידי עם גודל אחד...

נראה לי שאני אקפוץ מחר לבאג בקניון, בתקווה שיש להם במלאי...

בכל אופן אם למישהו יש עוד משהו להוסיף יהיה טוב לשמוע.

תודה רבה (:

פורסם

וואו המחיר שלהן ממש ירד... קנו לי אותן בבאג לפני חצי שנה בערך :nixweiss:

יש 3 גדלים של גומיות, הכי נורמליות זה הבינוניות. יש גם ספוג אבל הוא ממש גרוע , לא נוח בכלל וכל הזמן קופץ החוצה.

את הקליפסים לאוזן אני ממש אוהב, הם עשויים מסיליקון רך שמאוד נוח ללבוש, את הקשת אפשר לזרוק לפח זה סתם מטופש, מפצל ל2 מיותר, מתאם לphono סבבה, הנרתיק מעולה, אם יש לך נגן שמתאים לו אז זה בכלל אחלה דיל.

אה ורק שתדע שהצבע של הכבל לא שחור כמו שהוא נראה בתמונות, הוא מצופה במין בד שחור עם נקודות קטנות של אפור כהה, בהתחלה זה נראה לי מכוער אבל התרגלתי.

פורסם
  • מחבר

לא מכוער כמו החוט של ה-OMX70 תיהיה בטוח :smile1:

בכל אופן אני ממש שמח שיידעת אותי מראש, אני אבדוק את זה בחנות לפני הקניה.

פורסם

לא יודע למה (כנראה שהשעה המאוחרת עושה את שלה :nixweiss:) אבל משום מה כתבתי הפוך, הבד הוא אפור כהה והנקודות שחורות.

פורסם
  • מחבר

אוי, זה נראה מזעזע בתמונה

http://www.harmansound.ru/pictures/tovar/big/220_5.jpg

:S

:<

למה כל החברות חייבות להתחכם?!?!? מה רע בשחור או לבן?!?!

:'( :'( :'( :'(

פורסם

כן זה באמת קטע מבאס, אבל זה עדיין יותר טוב מירוק זרחני מוטנטי :smile1:

בכל מקרה תבדוק אותן בחנות, אולי במציאות זה לא יראה לך כל כך רע ... כי המחיר באמת מצויין.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני מחליף את ה OMX רק בגלל הצבע, אני איתם כבר חצי שנה וממש מרוצה מהסאונד, אבל הצבע הזה מחרפן אותי...

אז אין סיכוי שאני אשלם אפילו 5 שקל על משהו מכוער, כל הקטע זה העיצוב :P

אגב, איך הבאס של ה JBL ?

פורסם

לפי ביקורות שקראתי על האוזנייה הבאס שלה חלש עד לא קיים, אבל מהנסיון שלי יש לה באס סבבה, לא חלש ולא חזק.

אבל עזוב אתה לא תהיה מרוצה מהן בגלל העיצוב, דוגרי זה צבע מכוער גם בעיניי אבל לא בודקים בשיני סוס שניתן במתנה ... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

:'(

אז מה האופציות שלי בארץ עד 250 שקל, קטנות, שנראות לא רע ונשמעות סבבה?

אין איזה AKG טוב בארץ? (לא הפשוטות של ה80 שקל).

פורסם

קצת מבאס הקטע של המיקרופוניות,יש מצב שקיבלת מוצר פגום או שזה בכולן?

פורסם

לא, קראתי איפשהו שזה בכולן ככה, אני חושב שזה בגלל הציפוי בד, יש חיכוך פנימי בין הכבל לציפוי

:'(

אז מה האופציות שלי בארץ עד 250 שקל, קטנות, שנראות לא רע ונשמעות סבבה?

אין איזה AKG טוב בארץ? (לא הפשוטות של ה80 שקל).

יש בבאג אוזניות inear של AKG שעולות בסביבות ה300~ , לא זוכר את הדגם אבל הוא מופיע בעלון המודפס שלהם, הן נראות טוב, לא יודע בקשר לאיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים