פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר הדיסקיות שהשתמשתי היו פשוטות מאוד פשוט אתם צרכים לחתוך איתם בזוית של 90 מעלות ולהמשיך כך ואז לא ישבר לכם הדיסקיות ועוד משהוא שעזר לי היה החוט הזה שמחברים לדרמל (לא יודע איך קוראים לזה) היה נורא נוח לעבוד איתו יותר מלעבוד עם הדרמל עצמו
פורסם 2003 באפריל 422 שנים גם לי יש אותו אני אוהב אותו מאד ממליץ עליו..תתחדש (וגם קל מאד מאד מאד לעשות איתו חריטות הכי מדוייקות על פרספקס) :]
פורסם 2003 באפריל 422 שנים הדעיה היחידה היא שבזוית של 90 מעלות זה קצת בעיה לחתוך עיגולים חותכים בערך עיגול קצת יותר קטן ואחרי זה משייפים עם החלק הזה שמשייף..
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אם הראשים של הדרמל המקורי יתאימו לו אז נראה לי שגם אני ילך על זה.Keep us posted...
פורסם 2003 באפריל 422 שנים הוא בא עם 40 ראשים נכון? אפשר לקנות עוד במקום? כאילו יש בחנויות קיטים של ראשים מבית יונדאי?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים לכל מי שמעוניין לדעת וגר באיזור חיפה והקריותבכביש חיפה עכו לכיוון צפון מצד ימין של הכביש , באיזור של חוצות המפרץיש חנות כלי עבודה בשם: לזרויש שם הכל לדרמלים
פורסם 2003 באפריל 422 שנים לכל מי שמעוניין לדעת וגר באיזור חיפה והקריותבכביש חיפה עכו לכיוון צפון מצד ימין של הכביש , באיזור של חוצות המפרץיש חנות כלי עבודה בשם: לזרויש שם הכל לדרמליםאני יסע לשם לבדוק גם ככה אני צריך לקנות 1
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אני קניתי אצל לזר דיסקיות חיתוך של חברת דרמל מקוריותדיסקיות ממש טובותעלה לי שני שקל לדיסקית
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אני קניתי אצל לזר דיסקיות חיתוך של חברת דרמל מקוריותדיסקיות ממש טובותעלה לי שני שקל לדיסקיתיקר...אני קניתי את הדיסקיות חיתוך הסטנדרטיות של דרמל ב 40 שקל ל 36 דיסקיות.את המחוזקים קניתי ב 50 ל 5 דיסקיות.קניתי בהום סנטר בבית הדר שבירושלים.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים אני לא יודע איזו דיסקית אני קניתי( מחוזקת או לא )אני יודע שהיא ממש טובהולא נשברה בכללשווה על אגורה
פורסם 2003 באפריל 422 שנים לכל מי שמעוניין לדעת וגר באיזור חיפה והקריותבכביש חיפה עכו לכיוון צפון מצד ימין של הכביש , באיזור של חוצות המפרץיש חנות כלי עבודה בשם: לזרויש שם הכל לדרמליםמה יש שם מחירים ממש טובים?כי אם לא אז למהלא לקנות ציוד מקורי של דרמיל מהום סנטר קניתי שניי ראשים ואני מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.