פורסם 2003 באפריל 322 שנים לאחר זמן רב הלכתי עם אבא שלי ליקנות דרמל (בהום סנטר) היגענו וישר הלכתי למחלקת כלי עבודה ראיתי את הדרמל של WOLF ולידו ראיתי את הדרמל של HYUNDAI. עם ה-HYUNDAI מקבלים הרבה יותר דברים (46 חלקים) והמנוע שלו יותר חזק הוא עלה לי 170 שקל והוא שווה כל שקל!! יצלחתי לחתוך איתו היטסינק של מעבד,את הדלת של המארז ופרספקט (בלי לישבור דיסקיות) ועכשיו קצת תמונות.. נ.ב כל מה שאתם רואים בתמונות בא עם הדרמל
פורסם 2003 באפריל 322 שנים יצלחתי לחתוך איתו היטסינק של מעבדאם הצלחת לחתוך איתו סינק הוא באמת אמו להיות חזק.נ.ב תתחדש ;D
פורסם 2003 באפריל 322 שנים להגיד שקניתם דרמל של יונדאי זה כמו שתגידו שקניתם פורד של סובארו.דרמל זו חברה.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים נשנה את זה ל "דרמל" הרי גם ככה אף אחד לא אומר רכב-שטח, כולם אומרים גיפ'!תתחדש!
פורסם 2003 באפריל 322 שנים להגיד שקניתם דרמל של יונדאי זה כמו שתגידו שקניתם פורד של סובארו.דרמל זו חברה.אל תיהיה קטנוני
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר Arik.G טווח הסל"ד שלו הוא בין 8000-33000shibby15 עדין לא אבל למה אני צריך הראשים שלו מצוינים! מגיע איתו גם ראש לחריטה על פרספקטהנה התמונה של ההיטסניק החתוך
פורסם 2003 באפריל 322 שנים חזק או לא זאת לא השאלה, זה כבר הדיסקיתלי יש דרמל (כן כן של החברה) והטווח המקסימךי שלו הוא גם 33,000ניסיתי לחתוך איתו את המארז אבל... הדיסקיות האלה נשברות כל שניה (grrrr)אני צריך ללכת ולקנות כמה מיוחדות לשטויות האלה
פורסם 2003 באפריל 322 שנים גם לי יש דרמל וגם של החברה שהגיע בקופסה פלאסטית בצבע אפור עשיתי איתו חור בעץ דחוס והמקדח העלה עשן מרוב מהירותאחר כך נכנס לבוידם ושם הוא מחכה..אני מתכנן לחתוך איתו מנעול של אופניים שכבר קשורות כמה שנים בלי מפתחמעניין אם הוא יצליח
פורסם 2003 באפריל 422 שנים בעוד כמה ימים אמור להגיע אליי הדרמל (המקורי) שלי ואחי, חתכת את הפרספקס עם גלגל חתיכה? ד"א, יש לי גלגלי-חתיכה מחוזקים פיברגלאס (ראש מס' #426)...
פורסם 2003 באפריל 422 שנים גם לי יש דרמל וגם של החברה שהגיע בקופסה פלאסטית בצבע אפור עשיתי איתו חור בעץ דחוס והמקדח העלה עשן מרוב מהירותאחר כך נכנס לבוידם ושם הוא מחכה..אני מתכנן לחתוך איתו מנעול של אופניים שכבר קשורות כמה שנים בלי מפתחמעניין אם הוא יצליחבשביל זה לא צריך דרמל. מספיק מספרי ברזל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.