פורסם 2003 באפריל 322 שנים שלום לכולם אני צריך עזרה מאוד קטנה בפרוייקט שאני מתחיל לעשות בקרוב אז אני רק צריך שמישהו שבאמת יודע\פתח פעם את העכברhttp://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=304יענה לי. אני רוצה לדעת איך לפתוח אותו כי אני לא מוצא שום ברגים. ???
פורסם 2003 באפריל 322 שנים שלום דבר ראשון בהצלחה! דבר שני אין לי ת'עכבר הזה אבל אני דיי בטוחשהברגים נמצאים מתחת לגומי שעוזר לעכבר להחליק טוב יותר..בהצלחה!
פורסם 2003 באפריל 322 שנים אין לי את העכבר הזה, אבל פעם היה פה דיון על זה, אז הברגים בתחתית העכבר מתחת לגומי הזה, צריך לקלף את הגומי ואז אתה תראה את הברגים.יאיר
פורסם 2003 באפריל 322 שנים בהחלט שם. כאן אתה יכול לראות איך נראה עכבר מיקרוסופט (כאן הוא דגם אחר אופטי) אחרי שהורידו את הגומי מתוך הגלריה של האתר
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר היי זה העכבר שבו אני משתמש עכשיו! (לי יש אלחוטי ) אולי בעתיד שאני ארגיש חוסר בביצועים אני אעשה לו איזה מוד קטן ואוברקלוק
פורסם 2003 באפריל 322 שנים היי זה העכבר שבו אני משתמש עכשיו! (לי יש אלחוטי ) אולי בעתיד שאני ארגיש חוסר בביצועים אני אעשה לו איזה מוד קטן ואוברקלוק לא ממש רצוי להתעסק עם עכברים אלחוטיים כי כל הוספה של לד או שינוי כל שהוא יגרום לו לזלול סוללות.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים לא ממש רצוי להתעסק עם עכברים אלחוטיים כי כל הוספה של לד או שינוי כל שהוא יגרום לו לזלול סוללות. נכון, אתה יכול לצבוע אותו
פורסם 2003 באפריל 422 שנים יש לי את העכבר האופטי.. :]החלפתי לו לדים..עשיתי בוא חלון וצבעתי אותו הוא חמוד
פורסם 2003 באפריל 422 שנים ניסיתי לשחק גם עם העכבר שלי (כמו שבתמונה - שהיא לא שלי) וראיתי שמתחת לגומי המונע חיכוך יש שם פלסטיק די קשיח שקשה להוריד. הפתרון הוא ציפורניים?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים איזה פלסטיק מתחת לגומי השחור יש ברגים..פתח אותם ולא צריך ציפורניים אלה סכין יפנה או משהו שטוח ומאד דק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.