עבור לתוכן

מה הסיבה שלך לאהבת ישראל?

Featured Replies

פורסם

אני אוהב את ישראל כי היא שללה ממני את האזרחות :xyxthumbs:

יאללה, כולם, בצוותא :yelclap:

פורסם

אני אוהב את ישראל בגלל הממשלה שלנו! ובמיוחד בגלל שכל מה שהיא עושה זה למצוא דרכים חדשות לדפוק אותנו! יששששששששש :yelclap:

פורסם

אמממ.... אני לא מוצא משהו. :smile1:

חוץ מכמה צדיקים בארץ הזאת ונוף מדהים שרק נהרס, קשה לי למצוא סיבה טובה ללמה אני אוהב.

פורסם
  • מחבר

:) ידעתי שחצי מהתגובות יהיו ציניות.

אבל אין מה לעשות ככה זה אנחנו הישראלים :)

פורסם

מה רוסיות מה, זאת רק סיבה לא לאהוב את ישראל -_-

פורסם

אם השאלה היתה הפוכה היה לי תשובות בשפע.

באמת אבל באמת שאני לא מוצא סיבות לאהבת ישראל (החום הלחות הערבים השחיתות הביטחון הכפייה הדתית...)

פורסם

קודם כל, כי זו המולדת שלי.

שנית, כי זוהי מדינת היהודים. אמנם אני לא שומר על פולחן דתי, אבל בסופו של דבר, אני יהודי ... ואין לי ארץ אחרת.

אחרי שטבחו 6M אנשים רק כי הם יהודים, בסך הכל לפני 60 שנה, זה לא נתון שאפשר להתעלם ממנו.

שלישית, מזג האוויר. כן... יש לחות. אבל עדיין זה עדיף על קור. לדעתי.

וחוץ מזה- יש לנו אחלה מדינה בסופו של דבר. דמוקרטיה מפותחת יחסית (כן, יש מלא דברים חרא, אבל יש גם דברים טובים), אנשים דיי משכילים (לא יודע כמה זמן נחזיק ככה, אבל כרגע זה המצב), אנשים שיודעים מהי עבודה קשה (כנ"ל), אוכל טוב וכו'

פורסם

אני אוהב את ישראל?

פורסם

שנית, כי זוהי מדינת היהודים. אמנם אני לא שומר על פולחן דתי, אבל בסופו של דבר, אני יהודי ... ואין לי ארץ אחרת.

אחרי שטבחו 6M אנשים רק כי הם יהודים, בסך הכל לפני 60 שנה, זה לא נתון שאפשר להתעלם ממנו.

וחוץ מזה- יש לנו אחלה מדינה בסופו של דבר. דמוקרטיה מפותחת יחסית (כן, יש מלא דברים חרא, אבל יש גם דברים טובים), אנשים דיי משכילים (לא יודע כמה זמן נחזיק ככה, אבל כרגע זה המצב), אנשים שיודעים מהי עבודה קשה (כנ"ל), אוכל טוב וכו'

6 מגה יהודים? מה הקשר? נדפקתם עם המחשבים אה? :bash:

אחי מה שהיה באירופה זה בגלל אדם אחד מטורף שרצה לאמלל את כל העמים ולאו דווקא היהודים. אל תשכח שמתום מלחה"ע ה-2 נהרגו יותר יהודים ב"מולדתם" מאשר ב"גלות".

יהודי זה קודם כל דת. מכיון שאני לא דתי ולא מאמין באלוהים אזי אני לא רואה עצמי כיהודי אלא כאזרח העולם. גישה זו היא נפוצה יותר ויותר בעולם. כשאתה מגדיר את עצמך כיהודי אתה בעצם אומר שאתה עליון משאר העמים. מישהו פה חושב עכשיו על היטלר?

וגם אם תגיד שטויות לגבי אנטישמיות זה גם לא נכון. יש גם שנאה נגד שחורים באמריקה ולא חסרים עדויות ששוטרים היכו שחורים רק בגלל שהם שחורים. נו אז מה? מגיע להם מדינה? :nono:

ומה תעשה כשיהיו, ויהיו, 25% ערבים ו-20% חרדים? אני אגיד לך מה יהיה: אסור לנסוע בשבת, לבנות אסור ללבוש מיני, לבנות אסור לשיר בפומבי, ביטול השתתפות בתחרויות מלכת יופי, העלאת מיסים, צנזורה על סרטים תוכניות ופרסומות "לא מוסריות" כאשר ההגדרה של מוסרי תהיה קרובה יותר ויותר לאיראן

מה שכתבתי על 6 מגה היה בצחוק, כן?

פורסם

:xyxthumbs:

לא הייתי עובר לגור במקום אחר, אם היו שואלים אותי איפה להוולד, הייתי רוצה להיות יהודי בUS

בעצם הייתי רוצה להיות נוצרי, הרבה יותר קל וכיף (השאלה אם משתלם בסוף :P)

פורסם

אני אוהב את היין הישראלי

את השדות הירוקים והאוויר הטוב בצפון

אבל אני הכי אוהב את החומוס.

נדרתי נדר שאם אי פעם אני אעזוב את הארץ, אני אדפוק גיחות קצרות פעם בשנה כדי לבקר את ההורים ולשבת אצל סעיד בעכו על 2 צלחות של מגורגר עם כוס מים בצד :cool2:

פורסם

אחי מה שהיה באירופה זה בגלל אדם אחד מטורף שרצה לאמלל את כל העמים ולאו דווקא היהודים. אל תשכח שמתום מלחה"ע ה-2 נהרגו יותר יהודים ב"מולדתם" מאשר ב"גלות".

יהודי זה קודם כל דת. מכיון שאני לא דתי ולא מאמין באלוהים אזי אני לא רואה עצמי כיהודי אלא כאזרח העולם. גישה זו היא נפוצה יותר ויותר בעולם. כשאתה מגדיר את עצמך כיהודי אתה בעצם אומר שאתה עליון משאר העמים. מישהו פה חושב עכשיו על היטלר?

וגם אם תגיד שטויות לגבי אנטישמיות זה גם לא נכון. יש גם שנאה נגד שחורים באמריקה ולא חסרים עדויות ששוטרים היכו שחורים רק בגלל שהם שחורים. נו אז מה? מגיע להם מדינה? :nono:

ומה תעשה כשיהיו, ויהיו, 25% ערבים ו-20% חרדים? אני אגיד לך מה יהיה: אסור לנסוע בשבת, לבנות אסור ללבוש מיני, לבנות אסור לשיר בפומבי, ביטול השתתפות בתחרויות מלכת יופי, העלאת מיסים, צנזורה על סרטים תוכניות ופרסומות "לא מוסריות" כאשר ההגדרה של מוסרי תהיה קרובה יותר ויותר לאיראן

אני לא מבין אנשים כמוך כותבים ליפני שחושבים הוא היתכוון ל-6 מיליון יהודים.

וחלס ליגלוש מהנושא, פה זה לא טראד יהדות עם אתה מאמין או לא, פשוט תיפתח לך טראד אחד.

וכול השאר אני איתו, ואין צורך לצוטט אותי או אותו.

זו המולדת שלי בטוב וברע זו המדינה שלי.

יש נופים יש צדיקים יש את הפלפל יש אין ספור דברים שיש רק במדינה שלנו רק צריך לחפש טוב טוב.

פורסם

אתה יותר מפגר מהמשתמש dr.ron paul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים