עבור לתוכן

מה אומרים על המקלדת Genius SlimStar 310?

Featured Replies

פורסם

עקב זה שאני צריך מקלדת עם רוסית, אני מעונין לרכוש מקלדת חדשה.

חשבתי על המקלדת Genius SlimStar 310, היא נגד מיים שזה דיי פלוס גדול, היא קומפקטית, וגם שקטה לפי מה שהבנתי.

מה חושבים?

פורסם

תשמע אני משתמש ב slim scroll כבר איזה שנה פלוס ואין טענות גם חסרונות לא מצאתי עדיין)

אני בכלל לא חובב גדול של genius אבל המקלדות שלהם ממש ברמה שלא מבזה חברות כמו מייקרוסופט או לוג'טק

אם יש לך אפשרות תקפוץ לחנות מחשבים וממש תגע בה :lol:

פורסם
  • מחבר

זהו שלא מצאתי שום חנות באזור מגורי שיש שם אותה...

בעע

תגיד זה מה שיש לך

http://www.frikipc.com/images/productos/GE-TLMUP_image.jpeg

איך היא בהשוואה בגודל לשל מיקרוסופט

http://www.leedsmet.ac.uk:8082/lco/support/disabled/microsoft_keyboard.jpg

יש לך מושג?

אם זה מה שיש לך, יש מצב שאתה אומר לי איזה כפתורי קיצור דרך יש שם?

פורסם

כן יש לי את המקלדת הראשונה

יש לה גלגל גלילה שזה נראה בהתחלה טפשי אבל אחרי כמה דקות אתה פשוט מתמכר לזה (גלילה של עמודים בלי לגעת בעכבר!)

מקשי קיצורי הדרך מאוד נוחים אבל דורשים התרגלות כמו עם כל מקלדת

ניתן לתכנת את את המקשים עם תוכנות חיצוניות כי הדרייבר של המקלדת באמת לא משהו (אני משתמש ב i-keyworks שנשאר לי ממקלדת a4tech שנשפך עליה קפה בזמנו ;D ...)

מצד ימין יש לך כפתור SLEEP ואחרי מחשבון ונגן מדיה ואז יש כפתור אחד דגול של שליטה במדיה

מצד שמאל של לך את הכפתורים הסטנדרטייםם:המחשב שלי, דוא"ל, דפדפן, קדימה אחורה

אני למשל תיכנתי את המקלדת ככה שכפתורי הניווט בדפדפדן יעבירו שירים ב ווינאמפ 8)

כל המקשים הם כמו בלפטופ מה שגורם להם להיות יותר שקטים בעת הקלדה ודלים יותר לניקוי

כמו שאמרתי הכל עניין של טעם וריח :hi:

פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח אותה אבל יש כמה "אבל"

הכפתורים ניראו "מודבקים", והאותיות בעיברית החלק התחתון ז-ץ ניראו עקומות במקצת.

כמו כן דרשו בעבור המקלדת 120-125 שקל...

לבסוף החלטתי להתפשר על מיקרוסופט אבל אמרו לי שאין למיקרוסופט אותיות ברוסית וכנל גם לוג'טק...

היו הרבה מקלדות של חברות סיניות SILVER LIVE, TEAC וכו' שלדעתי חבל לבזבז כסף על מקלדת כזאת..

פורסם

סילבר ליין זה זוועה.

בדיוק היום עברתי למקלדת (KB-21E) של GENIUS ממקלדת זוועתית של סילבר ליין (הייתי איתה חודשיים).

איכות הציוד ההיקפי של ג'יניוס השתפרה בהמון בזמן האחרון.

פורסם
  • מחבר

משהו יכול להמליץ לי על מקלדת עם רוסית שתהיה יחסית קטנה.

עדיפות עם מקשים כמו בנייד.

פורסם

genius הם אולי חברה טיוואנית/סינית עם מוניטין שנוי במחלוקת אבל מבחינת מקלדות ועכברים יש להם כבר הרבה שנים של נסיון (ואני לא חובב גדול שלהם בגדול)

לפי מה שאני יודע יש גם את a4tech שמספקים מקלדות "רזות" עם מקשים כמו בלפטופ וגם אותיות רוסיות

ה"בעיה" הגדולה בתתקל בה היא המיקום של חלק מהכפתורים בגלל החסכון במקום (כפתורים כמו home,end, page up page down וכו')

לפי דעתי מה שאתה צריך זה שוב לקפוץ לאיזהשהי חנות מחשבים עם תצוגה ולהרגיש את המקלדות באופן אישי :silly:

פורסם

אני חייב לציין לשבח את A4 tech. המקלדת הקודמת שלי הייתה שלהם והיא הייתה מעולה.

פשוט המקלדת הכי נוחה להקלדה שעבדתי עליה.

בנוגע למקלדת "כמו של לפטופ"- אני לא מבין מה הקטע.

אם יש מקום, למה לא לקנות מקלדת נורמלית? עם מקום ליד, מרווח נורמלי בין המקשים וכו'?

פורסם
  • מחבר

תגדיר נורמאלית?

אין לי בעיה לקנות מיקרוסופט מדיה הרגיל אבל אין אותה ברוסית.

ומקשים כמו של לפטופ זה לא חובה, אם יש אני ישמח.

העיקרון הוא שאני צריך: (עדיפות)מקלדת קצת קטנה, עם אפשרוית שליטה בתוכנות מוזיקה והכי חושב שהיו כפתוריות עם רוסית בצורה איכותית ולא סתם מדבקה מאקדח לחץ.

אני חייב רוסית, במקרה הקיצוני אפשר לוותר על עיברית כי אני זוכר כבר בעל פה את הכפתורים.

אבל שיראה שיש טיפה השקע ולא כמו שראיתי לפני מספר ימים..האותיות עקומות, ואם מסתכלים מקרוב רואים מסביב שזה מודבק. - וזה קרה במספר חנויות באזור מגורי.

פורסם

בגלל זה אני אומר לך שתבדוק מקלדת בעצמך לפני שאתה מחליט לקנות אותה :lol:

בנתיים המקלדות של genius ו a4tech היו עם אותיות ברוסית מודבקות כמו שצריך על הכפתורים (יש חנות בחולון שמוכרת הרבה סוגים של מקלדות עם רוסית).

פורסם
  • מחבר

יש חנות אחת בסוקלוב 136 שחכתי אותה אז אני יקפוץ לשם ביום א'.

אתה במקרה מדבר על עולם מחשבים?

פורסם

כן!

את שלי קניתי בעולם המחשבים (ולמרות זאת אני כמעט לא כותב ברוסית :silly:)

פורסם
  • מחבר

יש מצב על תמונה של המקלדת מקרוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים