עבור לתוכן

[שאלה] הוצאת הפינים של חיבורי המולקס וה 24 פינים

Featured Replies

פורסם

את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.

פורסם

א. אני מבקש ממך להרגע , אחרת אאלץ לנעול לך את הת'ראד, אני מאמין שאם מישהו היה יודע את התשובה - הוא היה עונה לך מזמן

ב. בקשר לשאלתך, יש לך כמה אפשרויות

1. לקנות את החולץ הייעודי לכך

2.לעבוד שעות נוספות עם סיכה קטנה, ולעקם 2 פינים בכל פין כדי להפריד את 2X12 מהפינים.

3. לאלתר חולץ (עשיתי זאת פעם, עד שקניתי חולץ ייעודי, כל שאתה צריך הוא מוט ברזל בעובי 2.5-3MM בערך, כדי שיוכל להכנס בתוך ה"בית"

ואז אתה צריך ליצור תעלה (ממליץ בעזרת דרמל), כדי שהצדדים של המוט יכנסו בין הפינים, לוקח קצת זמן להכין את הכלי הזה, אבל אם תדייק

אין שום סיבה שהוא לא יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

א. אני מבקש ממך להרגע , אחרת אאלץ לנעול לך את הת'ראד, אני מאמין שאם מישהו היה יודע את התשובה - הוא היה עונה לך מזמן

2.לעבוד שעות נוספות עם סיכה קטנה, ולעקם 2 פינים בכל פין כדי להפריד את 2X12 מהפינים.

3. לאלתר חולץ (עשיתי זאת פעם, עד שקניתי חולץ ייעודי, כל שאתה צריך הוא מוט ברזל בעובי 2.5-3MM בערך, כדי שיוכל להכנס בתוך ה"בית"

ואז אתה צריך ליצור תעלה (ממליץ בעזרת דרמל), כדי שהצדדים של המוט יכנסו בין הפינים, לוקח קצת זמן להכין את הכלי הזה, אבל אם תדייק

תודה..אבל שכחתי שאני בעצם לא צריך את כל החיבור של ה 24 פינים כי אני שם חדש...אז אני יחתוך את הפלסטיק שלו וזהו...

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 23:40:01

תודה..אבל שכחתי שאני בעצם לא צריך את כל החיבור של ה 24 פינים כי אני שם חדש...אז אני יחתוך את הפלסטיק שלו וזהו...

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים