פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר PC WIZARDhttp://www.cpuid.com/pcwizard.phpתודה.אבל איפה מכל אלף הנתונים שם אני רואה איזה כרטיס קול יש לי?פשוט פירמטתי את המחשב ואין לי את הדריוור של לוח האם ועכשיו אני לא שומע כלום (כי כרטיס הקול לא מותקן גם הוא).
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר הכי טוב תבדוק בביוס.חבר'ה. אתם מדברים איתי ערבית. אני לא מבין בזה כלום. מה זה ביוס?תחשבו שאני אישה פולניה שרואה פעם ראשונה טלפון אלחוטי.על מה ללחוץ ואת מה לסמן כדי שזה יראה לי איזה לוח אם יש לי ואיזה כרטיס קול יש לי עליו.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אני מתאר לעצמי שיש לך דיסק של הלוח אם, הכנס אותו ותתקין ממנו את הדרייבר של ה. קול.עריכה - איזה לוח אם יש ברשותך?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר אני מתאר לעצמי שיש לך דיסק של הלוח אם, הכנס אותו ותתקין ממנו את הדרייבר של ה. קול.עריכה - איזה לוח אם יש ברשותך?כל הקטע הוא שאין לי את דיסק ההתקנה.בגלל זה אני רוצה לדעת איזה לוח אם וכרטיס קול יש לי כדי להוריד את הדרייוור...
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר בעזרת התוכנה CPU-Z אתה יכול לראות איזה לוח-אם יש לךpcwizard שהמליצו לי לא טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.