פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אני מעוניין לרכוש עכבר חדש אני מעוניין בg5 או deathadderאיזה עכבר טוב יותר למשחקים מגוף ראשון כגון קאונטר סטרייק או שאולי יש לכם המלצה אחרת הסכום הוא עד 300 שקל ולא להמליץ לי על mx518 כי יש לי עכבר כזה = ]
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים צירוף מקרים מוזר....אני גם חיפשתי עד לעכשיו עכבר למשחקים (בעיקר CS)מפה הציעו לי G5,אבל לפי מה שראיתי וקראתי,רוב השחקנים המדורגים בין ה-20 הראשונים בעולם משחקים עם העכבר הזה וממליצים עליו.לכן אני לוקח אותו.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים ^^^סתם חרטה, יש לי את העכבר ואני בפירוש אומר לך שהוא סתם עכבר שלא שווה את הכסף.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים לפי דעתי העכברים של Razer מוערכים יתר על המידה , בזמנו רכשתי את מארה"ב Razer Dimondback 3g והתפרקה לי היד , האורגונומית שואפת ל@#$!מכרתי אותו וקניתי את ה G5 , אולי הוא יותר כבד קצת אבל מבחינת נוחות ושימוש לאורך זמן אין תחרות.על ה Deathadder שמעתי דווקא תגובות טובות אבל כדאי לך לנסות את שניהם ולבדוק טוב שהוא נוח לך...
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים זה באמת עניין אישי אני רק יכול להגיד ש G5 נןתן מענה לכל סוג של משחק או סגנון וגם עבודה רגילה(בקיצור עכבר אוניברסלי שניתן כם להתאים אישית)
פורסם 2008 בינואר 417 שנים יש לי Razer Deathadder עכבר פצצתי מחינת מראה מושלם מבחינת מגעאני משחק איתו 3 שעות ברצף כמו כלום....שווה כל שקל בלי להגזים.אבל יצא אחד חדש עם חיישן לייזר שווה לבדוק אותו גם.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים אני גם משתמש ב Deathadder והא עכבר סוף העולם.לקח לי זמן להתרגל אליו ,אבל בסוף מדובר בעכבר הכי טוב שיצא לי להחזיק ביד.מומלץ ביותר.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים עזוב שטיות עכבר של גניוס ארגו 520 עושה את העבודה כמו גדול ..ו40 אחוז מהמחיר ..
פורסם 2008 בינואר 717 שנים למה אתה קונה עכבר חדש אם יש לך MX518 ? (עכבר הגיימינג השני הכי טוב בשוק אחרי ה - DEATHADDER)
פורסם 2008 בינואר 717 שנים למה אתה קונה עכבר חדש אם יש לך MX518 ? (עכבר הגיימינג השני הכי טוב בשוק אחרי ה - DEATHADDER)מה טוב כל כך ב-MX518?לחבר שלי יש אותו ולי יש את ה-G5 ולדעתי ה-G5 הרבה יותר נוח וטוב.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים איך הרבה יותר נוח אם הם בנויים אותו הדבר ?ה - MX518 מדוייק יותר ויש לו כפתור אחד יותר ולכן הוא עדיף על ה - G5 והגימיק של המשקולות שלוף אבל בעיקר בגלל עניין הדיוק של החיישן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.