פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אני חושב שאוולי לקחת את אלו לתיקון ? הוופר לא מחובר במלואו שם מלבד זה אולי מישהו מכאן מכיר אישית את הרמקולים האלו לי הם נראים טובים ( ) מבחינת ההשקעה אני חושב שעדיף לך יותר להשאר עם אלו ולהוסיף אחוריים למרות שניראה לי שאם תמכור את אלו תוכל לממן לך את ה Z אבל לא ברור למה השימושים שאתה מיעד את המערכת שלך - אלו למוסיקה .
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר אלה לא הרמקולים שלי בתמונה , שלי במצב מצוין בלי קרעים או קמטים השימושים הם מוזיקה ,משחקים ,סרטים כרגע חוץ מאלה יש לי atp 3 מחוברים למחשב
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אז תן לראות אתה רוצה להשתדרג עד היום מוסיקה שמעת בJBL ומישחקים ב ATP ?חפרתי חפרתי והינה המסקנה תקנה Z שיהיו מיועדים למשחקים ולסרטים ואת אלו תשאיר למוסיקה ( הם יתנו לך סטריאו נעים חם ורחב )עריכה :אתה יכול לצמצם בסכום הרכישה ולקנות את ה Z 5300 ואת העודף להשקיע ב מגבר ( אם אתה לא מרוצה מהמגבר שלך ) ( שלא יודע אפילו מהו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.